Agenda Constructiilor
Luni, 12 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - XGT 40V: Sistem inovator de masini pe baza de acumulatori, de la Makita
XGT 40V: Sistem inovator de masini pe baza de acumulatori, de la Makita
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 07 Sep 2020 07:52
Makita Romania, producator de unelte profesionale pentru constructii, a lansat noua gama de masini pe baza de acumulatori XGT 40V. "Industria constructiilor din tara noastra are acces la un sistem inovator de masini pe baza de acumulatori, prin noua platforma XGT 40V, de la Makita. Designul masinilor, acumulatorii de mare putere si programul de comunicare integrat fac din aceasta unul dintre cele mai bune sisteme de pe piata internationala", spun reprezentantii companiei.
Noua gama completeaza sistemul 18V LXT, lider mondial in domeniu, dezvoltat de producatorul japonez, pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea organizarii unui santier inalt tehnologizat, independent de accesul la curent electric. 
Platforma XGT 40V este formata din acumulatori, incarcatoare si masini precum ciocan rotopercutor SDS-PLUS, polizor unghiular (cu o putere identica cu a unui polizor electric de 1.000 W), masina de gaurit, cheie de strans cu impact, surubelnita cu impact, fierastrau circular si fierastrau alternativ. 
 
Tehnologie digitala, pregatita pentru viitor
Combinatia inovatoare dintre designul ergonomic, tehnologiile ultraperformante si durata prelungita de utilizare a acumulatorului reprezinta solutia ideala atat pentru domeniul constructiilor, cat si pentru cel industrial sau horticultura. Gama XGT de la Makita beneficiaza de un program incorporat, asigurand comunicarea digitala intre acumulator si masina, pentru protectie la supraincalzire sau supradescarcare. Acest lucru le ofera masinilor XGT 40Vmax o baza pentru a se adapta la progresele tehnologice viitoare. Nu in ultimul rand, tehnologia acumulatorului lucreaza impreuna cu motorul masinii pentru performante optime. 
 
Acumulatori creati pentru rezistenta maxima
Noii acumulatori XGT au fost creati de echipa de cercetare si dezvoltare a Makita cu un obiectiv clar: rezistenta maxima din toate punctele de vedere. Construiti din materiale dure, ce le confera o extraordinara rezistenta la socuri, ei beneficiaza de protectie impotriva apei, prin trei straturi protectoare, si au un sistem anti scurt-circuit incorporat. Datorita rezistentei sporite la apa si praf, sistemul acumulator si masina poate fi folosit in cele mai severe conditii de lucru. Sinele de prindere securizeaza acumulatorul, oferind cele mai bune conditii de utilizare, chiar si in aplicatii industriale.
Designul acumulatorilor de 40V, dotati cu un indicator LED ce arata gradul lor de incarcare, este completat de un sistem de incarcare rapida, care confirma, o data in plus, viziunea practica a celor de la Makita. Durata de incarcare pentru un acumulator de 2.5 Ah este de 28 de minute, in timp ce pentru cel de 4.0 Ah este de 45 de minute. 
 
Gama extinsa: 320 de masini, cu un singur tip de acumulator
De la lansarea platformei Litiu-ion LXT 18V, in 2005, Makita a condus si dezvoltat accelerat piata echipamentelor pe baza de acumulatori. Prin noul sistem revolutionar XGT si continua expansiune a LXT, ajunsa astazi la peste 320 de masini care functioneaza cu un singur tip de acumulator, utilizatorii castiga solutii de top, economice si profesionale de a lucra eficient, fara a fi dependenti de sursele traditionale de energie. Un adaptor le permite sa incarce ambele tipuri de acumulatori atunci cand folosesc incarcatorul XGT 40Vmax, rezultand accesul la o linie inegalabila de masini portabile.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
rigips
hilti
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere