Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - CTE Solution: Investitii importante si noi contracte de furnizare, in pandemie
CTE Solution: Investitii importante si noi contracte de furnizare, in pandemie
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 14 Ian 2021 13:28
CTE Solution - Utilaje Specializate si-a regandit in 2020 strategiile de abordare a pietei de distributie a echipamentelor si solutiilor pentru serviciile municipale de colectare si tartare a deseurilor menajere, de curatenie si mentenanta stradala, deszapezire etc. Intr-o perioada marcata de incertitudine, compania si-a inaugurat noul sediu din localitatea Ciorogarla (judetul Ilfov), compus din spatii de birouri, hala de service si spatii externe de parcare si depozitare a echipamentelor pe care le distribuie.
"A fost anul ce a incununat efortul intregii echipe de vanzari prin semnarea unor contracte semnificative si livrarea unor flote de utilaje si facilitati de procesare a deseurilor, ce ne vor ajuta pentru urmatorii ani sa ne consolidam pozitia privilegiata de distribuitor de echipamente si solutii pe domeniul utilajelor de constructii si salubritate/ reciclare deseuri. Un astfel de proiect incheiat «just in time» este cel demarat alaturi de Supercom SA, firma romaneasca de salubrizare si un important partener de afaceri al companiei noastre, ce a achizitionat in decembrie 2020 o flota de 24 de echipamente noi ce urmeaza sa fie operate in Cluj-Napoca", a declarat Andrei Dumitra, directorul general al companiei.
CTE Solution Utilaje Specializate furnizeaza solutii si echipamente pentru constructii, salubritate si reciclare. Gama de echipamente si solutii la cheie cuprinde utilaje pentru constructii, echipamente de curatenie stradala si colectare a deseurilor furnizate de Faun si Zoeller, sisteme de spalare cu presiune a drumurilor marca Fiedler, echipamente de deszapezire Aebi - Schmidt, bene si sisteme de manipulare a containerelor de mari dimensiuni fabricate de Meiller Kipper etc.
Cu o experienta de peste un deceniu, compania a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 96,4 milioane de lei, in crestere cu 55% fata de nivelul din 2018, avand o marja de profit de 3,2%, potrivit datelor publice.
CTE Solution Utilaje Specializate face parte din CTE Group, alaturi de CTE Trailers - distribuitor autorizat de vehicule comerciale specializate pentru transport (cu afaceri de 159 milioane de lei in 2019) si de CTE Rent - firma specializata in inchirierea de echipamente pentru constructii, salubritate si reciclare, cu venituri de 2,92 milioane de lei realizate anul trecut.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
hilti
strabag nivel 1
FRONTALE
rigips
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere