Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - CTE Solutions: Consolidare a marcii Keestrack pe piata locala de utilaje de concasare
CTE Solutions: Consolidare a marcii Keestrack pe piata locala de utilaje de concasare
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 22 Aug 2023 13:07
CTE Solutions, furnizor de solutii si echipamente pentru constructii, salubritate si reciclare, a implinit, in martie 2023, un an de la semnarea parteneriatului cu Keestrack, devenind dealer unic pentru vanzarea de utilaje si service echipamente Keestrack in Romania. Potrivit reprezentantilor CTE Solution, pozitionarea acestui brand pe piata de utilaje mobile de sortare-concasare incepe sa se consolideze semnificativ.
"Cu referinte sonore din domeniul productiei de agregate, demolari sau reciclare, Keestrack ofera satisfactie utilizatorilor prin performanta ridicata si costuri de utilizare dintre cele mai scazute. Brandul se identifica prin atentia la detaliile constructive, prin calitatea inainte de toate, prin inovatiile sale, care raspund nevoilor si solicitarilor celor mai exigente ale clientilor din diverse domenii si industrii. Completand toate acestea cu experienta si profesionalismul CTE Solution in domeniul echipamentelor de constructii si de sortare-concasare, parteneriatul dintre cele doua companii reuseste sa se impuna intr-o perioada de instabilitate economica mondiala marcata de cresterea continua a preturilor si termene de livrare tot mai mari", au precizat reprezentantii CTE Solution.
 
 
In calitatea sa de dealer exclusiv al Keestrack in Romania, pe langa preocuparea permanenta a dezvoltarii cunostintelor de produs, CTE Solution acorda o mare importanta activitatii aftersales. Acest lucru este foarte important in crearea unor parteneriate durabile si se datoreaza, in primul rand, factorului uman, prin experienta si longevitatea in cadrul companiei CTE Solution, precum si specializarii continue a inginerilor CTE prin cursuri si schimburi de experienta la fabricile producatorului.
CTE Solution investeste sustinut in dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung si prin vizite alaturi de clienti la fabricile producatorului sau la evenimente de tip Demo-Day organizate in Europa direct in cariere sau site-uri de reciclare.
"Faptul ca in tari nordice foarte dezvoltate (precum Norvegia) Keestrack este lider de piata nu este deloc intamplator si se datoreaza atat calitatii si performantelor gamei de echipamente cat si dezvoltarii in paralel cu utilajele clasice Diesel-Hidraulic a gamei Diesel-Electric si Full Electric. Componenta Zero Emmisions, unde Keestrack este cel mai avansat dintre toti producatorii de utilaje mobile de acest gen nu este importanta doar pentru mediu, ci este un mare beneficiu pentru utilizatorul final", au mai subliniat specialistii de la CTE Solution.
 
 
Desi costul de achizitie a variantelor Diesel-Electric este mai ridicat, beneficiile pe care clientul le inregistreaza in exploatare justifica aceasta alegere:
• Consumul de motorina pentru un utilaj Diesel-Electric este semnificativ mai scazut comparativ cu acelasi echipament in varianta Diesel-Hidraulic;
• Costuri de intretinere si mentenanta mult mai reduse;
• Toate utilajele Diesel-Electric Keestrack pot fi alimentate electric de la retea;
• Generator detasabil de pe sasiu, pentru a nu sta in praf in timpul functionarii, sau daca exista o sursa de curent, utilajul poate fi alimentat electric si generatorul utilizat in alta parte;
• Mai multe utilaje din flux pot functiona alimentate de exemplu de la generatorul concasorului primar;
• Desi sunt utilaje mobile pe senile, ele pot fi comandate in varianta Full-Electric fara generator. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
EDIT-Structural
konsent
strabag nivel 1
ness project
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
siniat
rigips
MAKITA
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CDS
concelex
Ubitech
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander