Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - ELMAS: Crestere de 15% a cifrei anuale de afaceri
ELMAS: Crestere de 15% a cifrei anuale de afaceri
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 10 Feb 2017 11:06
Compania Elmas - Brasov, lider pe piata instalatiilor de ridicat din Romania, a raportat o crestere de 15% a cifrei de afaceri din 2016, pana la 26,6 milioane de euro, ritm pe care intentioneaza sa-l mentina si in acest an. "Prognozam o evolutie de 15% si in cazul exportului, in functie de conjunctura politica internationala", au precizat reprezentantii companiei. Anul trecut, Elmas a investit fonduri totale de 1,52 milioane de euro (din care a finalizat si sectia de "upcycling" al stivuitoarelor Linde), bugetul din 2017 urmand a depasi valoarea din 2016. Printre cele mai importante obiective stabilite pentru 2017 se afla constructia unui nou sediu pentru punctul de lucru din Bucuresti, construirea si echiparea unei cantine la noua fabrica de componente metalice achizitionata in urma cu trei ani, montarea panourilor fotovoltaice pe hala de productie si a unui stocator de gaze naturale, precum si proiectarea unei parcari automatizate in centrul istoric al Brasovului.
De asemenea, conducerea Elmas a anuntat ca va crea 20 de noi locuri de munca, pana la finele anului in curs societatea urmand a avea mai mult de 350 de angajati.
In 2016, Elmas a dezvoltat primul ascensor romanesc de persoane din clasa energetica A, o gama noua de macarale pivotante, podul rulant V Type Demag (in urma unei licente cumparate in 2015), un sistem de arhivare automatizata independenta, precum si activitatea de "upcycling" la stivuitoare si de inchiriere de echipamente. Pentru anul 2017, managerii companiei au in plan dezvoltarea unei platforme de transport auto pe verticala cu insotitor (omologare de produs), precum si a unui ascensor de persoane pe plan inclinat. Totodata, pentru acest an, Elmas si-a propus sa obtina certificarea RENAR a Laboratorului propriu de Incercari Mecanice, precum si Certificarea Calitatii Totale in conformitate cu Directiva de Masini.
La finele anului trecut, Elmas si-a majorat capitalul social de la 4,1 milioane de lei la 24 milioane de lei (5,35 milioane de euro), cu obiectivul de a avea o mai mare credibilitate pe piata si pentru a atrage clienti mai mari. "Majorarea de capital s-a realizat din rezervele acumulate din profiturile anilor anteriori", au mai spus reprezentantii companiei.
Compania a fost infiintata in 1990, avand capital integral romanesc. Activitatea principala a firmei este reprezentata de fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat. Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, pentru reparatii si cel administrativ ocupand o suprafata de 70.000 mp. Compania are opt puncte de lucru la nivel national si trei societati comerciale cu acelasi obiect de activitate in tarile vecine, respectiv in Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere