Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HILTI ROMANIA deschide un nou magazin in Bucuresti, in luna septembrie 2015
HILTI ROMANIA deschide un nou magazin in Bucuresti, in luna septembrie 2015
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 31 Iul 2015 17:10
Hilti Romania, companie specializata in furnizarea de scule electrice pentru constructii si instalatii, va deschide, in luna septembrie 2015, un nou magazin in Bucuresti, urmand a avea doua centre de vanzare in Capitala, livrarile realizandu-se, totodata, prin agenti de vanzari, dar si prin canalul "customer service". Hilti Romania este unul dintre liderii pietei locale de scule electrice si unul dintre furnizorii de echipamente preferati de profesionistii in constructii. La nivel national, compania promoveaza o gama variata de produse, oferta firmei fiind bazata, preponderent, pe sortimentele de scule electrice cu acumulatori ce utilizeaza tehnologia Li-ion si pe segmentele de combipercutoare si demolatoare. Societatea lanseaza aproximativ zece produse noi pe an, concepute in mod special pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Printre cele mai noi echipamente introduse pe piata locala se afla si sistemul de aspirare a prafului TE DRS-B, care determina o instalare extrem de fiabila a tijelor de ancorare si a armaturilor, fara a fi necesara curatarea orificiului. Pentru 2015, conducerea companiei estimeaza o crestere considerabila a vanzarilor din acest an, dupa ce a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 32,2 milioane de lei. In ultimii ani, compania s-a implicat in executia unor proiecte de referinta, cum ar fi cladirea Sky Tower sau centrul comercial Promenada Mall. "In Romania, sprijinim reciclarea echipamentelor uzate, acordand in mod permanent discounturi financiare si alte avantaje la achizitia de unelte cu acumulatori ce utilizeaza tehnologia Li-Ion CPC. In 2015, am organizat o serie de seminarii tehnice adresate specialistilor in constructii, pe tema proiectarii sistemelor de fixare a instalatiilor sau a ancorelor in zone seismice. Dezbaterile interactive au avut ca obiectiv familiarizarea profesionistilor din domeniu cu ultimele noutati despre sistemele de fixare si sustinere a instalatiilor. Subiectele discutate s-au axat pe rolul si dimensionarea atat a rigidizarilor seismice pentru suportii de instalatii, cat si a punctelor fixe si mobile pentru acestea", a declarat Philippe Guillouet, directorul general al Hilti Romania.
Printre proiectele de referinta incepute in 2014 in care compania Hilti s-a implicat, se afla centrul comercial Mega Mall - situat langa Arena Nationala, cu o suprafata de peste 230.000 mp, imobilul de birouri Bucharest One - a doua cea mai inalta cladire din Bucuresti etc.
In primele patru luni din 2015, afacerile Hilti Romania s-au inscris pe un trend de crestere ce se aliniaza tendintei generale, la nivel de grup. Astfel, in perioada ianuarie-aprilie a.c., compania cu sediul in Liechtenstein a raportat o crestere de 4,5% a vanzarilor, calculata in monedele locale ale statelor unde compania deruleaza operatiuni comerciale. Veniturile determinate in franci elvetieni (CHF) au inregistrat o depreciere de 2,3%, generata de fluctuatiile puternice care au avut loc la inceputul acestui an pe piata valutara. Analiza regionala a activitatii indica livrari de 667 milioane CHF realizate in Europa, in regiunea Europei de Est, Orientului Mijlociu si Africii fiind raportate incasari de 159 milioane CHF (+11% in valute locale). La nivel de grup, veniturile au cumulat aproximativ 1,4 miliarde CHF, pentru perioada urmatoare conducerea grupului estimand o continuare a trendului actual, ceea ce va insemna, practic, o ajustare pozitiva a vanzarilor de pana la 9%.
In Romania, Hilti are sediul in cadrul Equest Logistic Center, din Dragomiresti-Deal, produsele Hilti fiind disponibile in mai multe variante.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
siniat
noark
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander