Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HUNNEBECK: Asistenta profesionala in santier scade costurile cu echipamentele
HUNNEBECK: Asistenta profesionala in santier scade costurile cu echipamentele
Utilaje & Echipamente Publicat de Stelian DINCA 05 Aug 2021 11:13
Potrivit Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, asistenta profesionala in santier impacteaza in mod direct atat costul, cat si durata de executie a lucrarilor, aducand o reducere semnificativa a acestor indicatori. Tocmai din acest motiv, din ce in ce mai multe companii de constructii ce apeleaza la inchierierea de echipamente Hünnebeck opteaza si pentru acest serviciu.
“Pentru companiile de constructii, pe langa alegerea materialelor si a echipamentelor, bugetul alocat si timpul de executie sunt cele mai importante aspecte luate in considerare in managementul unui proiect. Firmele de constructii au, de cele mai multe ori, nevoie de suport din partea furnizorilor implicati, iar Hünnebeck Romania a creat, din acest motiv, serviciul de asistenta in santier. Acest lucru inseamna ca profesionistii nostri sunt acolo unde constructorii au nevoie de ei. Echipele de asistenta pot asigura consiliere – fie fizic, direct la lucrari, sau remote din unul dintre sediile noastre locale sau centrale. Acestia cunosc in deaproape toate detaliile sistemelor noastre, bazandu-se totodata pe expertiza companiei acumulata ca jucator global”, a declarat Mircea Georgescu – Director General al Hünnebeck Romania.
Potrivit afirmatiilor sale, din ce in ce mai multe dintre firmele de constructii cliente ale Hünnebeck Romania opteaza, odata cu inchirierea de echipamente, si pentru acest serviciu. Ponderea este determinata in primul rand de impactul pozitiv pe care il are implicarea profesionistilor companiei in proiect. Conform statisticilor interne realizate de companie, durata si resursele umane alocate asamblarii sistemelor de cofraje, poate scadea cu pana la 30%.
Un alt aspect important privind serviciul de asistenta in santier este faptul ca instructajul oferit si supravegherea santierului de catre expertii Hünnebeck reduc timpul necesar pentru deprinderea echipeilor de dulgheri cu echipamentele. Informatiile oferite despre manipularea si utilizarea in conditii optime si de siguranta a cofrajelor si esafodajelor, precum si a elementelor tehnice auxiliare (ex. dispozitive de ridicare) insotite si de alte documente tehnice scurteaza perioada de acomodare si creste productivitatea gratie exploatarii avantajelor produselor.
“Odata cu asistenta in santier prin intermediul instructorilor de montaj experimentati Hünnebeck, constructorii pot observa o diminiuare a costurilor cu chiria echipamentelor puse la dispozitie de catre noi si, de asemenea, o scadere similara a duratei de realizare a lucrarii de cofrare. Pentru instructorii de montaj si departamentul tehnic din cadrul companiei noastre, obiectivul final este respectarea termenelor definite, productivitate imbunatatita si atingera unor costuri cat mai mici. Hünnebeck ofera acest serviciu dedicat pe fiecare tip de proiect, fie ca este vorba de lucrari de infrastructura, rezidentiale sau comerciale. Pe plan local, detinem doua birouri, la Bucuresti si in Cluj-Napoca, unde avem specialisti pregatiti in acest sens si, mai mult de atat, pentru situatii complexe dispunem de suport din cadrul grupului Hünnebeck”, a incheiat Mircea Georgescu.
Potrivit reprezentantului companiei, unul dintre cele mai recente proiecte in care Hünnebeck ofera si asistenta profesionala in santier este realizarea parcarii spitalului din Zalau. In cadrul acestui proiect se vor utiliza 2.000 mp de sistem modular de cofrare Topec ce se va monta intr-un timp record de 5 zile datorita faptului ca instructorul de montaj s-a asigurat ca se vor respecta aspecte precum modul de depozitare al materialelor, modul de punere in opera a sistemului si utilizarea planselor de executie, respectarea panselor si a detaliilor tehnice si modul de utilizare a produselor si de pozitionare a sistemului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
concelex
noark
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
CDS
FRONTALE
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander