Agenda Constructiilor
Joi, 30 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HUNNEBECK continua extinderea pe piata echipamentelor de santier
HUNNEBECK continua extinderea pe piata echipamentelor de santier
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 05 Oct 2018 08:07
Hunnebeck Romania, companie specializata in vanzarea si inchirierea de schele, sisteme de cofrare si echipamente de acces si siguranta pentru santier are stabilita ca tinta pentru 2018 cresterea cu doua cifre a veniturilor si consolidarea pozitiei in topul furnizorilor de pe piata de profil. De asemenea, printre obiectivele stabilite pe termen scurt si mediu se afla introducerea de noi produse in portofoliu, dar si continuarea proiectului de modernizare si automatizare a centrului de curatire si reparatii ale sistemelor de cofrare din Cluj-Napoca. Hunnebeck Romania este parte a grupului nord-american Brand Energy & Infrastructure Services si a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de 62,3 milioane de lei.
Interviu cu Mircea Georgescu (48 de ani), director general al Hunnebeck Romania, manager cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul sculelor si echipamentelor pentru constructii.
 
- Ce v-ati propus ca obiective in urmatorii doi ani?
- In perioada urmatoare ne vom concentra pe adaptarea parcului de sisteme de cofrare la specificul pietei, respectiv pe introducerea unor noi produse, printre care amintim sistemul inovator de acces QuikDeck, care va fi utilizat pentru prima data in Romania la reabilitarea viaductului de cale ferata de la Caracau, lucrarile fiind preconizate sa inceapa in trimestrul al doilea din 2019. QuickDeck este un sistem modular realizat din elemente care permit dezvoltarea unei platforme pentru accesul in siguranta la inaltime. Sistemul ofera avantajul de a lucra la inaltime in siguranta pe o platforma deschisa. Platformele pentru acces se pot asambla fie pe sol, fie in aer, iar echipamentul poate fi deplasat si mutat in timp ce procesul de reabilitare progreseaza. Cu componente de baza si o compozitie flexibila, configuratia brevetata a QuikDeck se poate adapta pentru a se potrivi aproape pe orice forma sau dimensiune. Totodata, vom continua investitiile prin modernizarea si automatizarea centrului de curatire si reparatii ale sistemelor de cofrare din Cluj-Napoca. Nu in ultimul rand, securitatea si sanatatea in munca reprezinta o preocupare principala. Avand o experienta indelungata pe piata, am dezvoltat un program de securitate in munca la nivel international, unul dintre cele mai bune din industrie. Tinta pe care o urmarim este de a avea zero accidente. Ar mai fi de precizat ca vom fi prezenti la cel mai mare targ din lume dedicat sectorului constructiilor BAUMA 2019, din München, cu un stand in pavilionul B3. 
 
- Cum a evoluat cererea de sisteme de cofrare, in acest an?
- In continuare, marile aglomerari urbane genereaza cele mai importante venituri, topul celor mai importante santiere fiind dominat de cele din zona Bucuresti-Ilfov si din municipiul Cluj-Napoca. In topul cererii s-a aflat sistemul TOPEC, care permite cofrarea rapida a planseelor si ofera conditii optime de siguranta in timpul operatiunilor de cofrare si decofrare executate la sol.
 
- La ce nivel se situeaza piata sistemelor de cofrare?
- In viziunea noastra, piata sistemelor de cofrare s-a situat la un nivel de aproximativ 37 milioane de euro in 2017, iar in 2018 va atinge valoarea de 45 milioane de euro. Cererea din domeniu este puternic sustinuta de sectorul rezidential, dar se resimte lipsa proiectelor importante in infrastructura. In continuare, segmentul de inchirieri este predominant, avand o pondere de peste 75% din totalul veniturilor.
 
- Care sunt principalele dificultati cu care va confruntati in derularea activitatii?
- Lipsa unei predictibilitati din partea constructorilor ingreuneaza operatiunile logistice, iar lipsa fortei de munca se resimte si in randul nostru, in special pentru angajatii din categoria "blue collars". Ne propunem stabilizarea fortei de munca existente prin intensificarea activitatilor de dezvoltare profesionala la toate nivelurile: participarea la cursuri de specialitate, rotatia posturilor etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMTERAPLASThilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
viarom
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BMI_Icopal
leviatan
CELCO 2020
theda mar
Acvatot 2019
rigips
BALTIC
CDS
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023