Agenda Constructiilor
Duminica, 12 Iulie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - LICITATIE de lucrari de 19 milioane euro, prin inchiriere de utilaje de constructii
LICITATIE de lucrari de 19 milioane euro, prin inchiriere de utilaje de constructii
Utilaje & Echipamente Publicat de AG&F 14 Aug 2019 07:00
Autoritatea contractanta Complexul Energetic Oltenia SA (CE Oltenia) organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 88.582.308,99 lei, pentru atribuirea unui contract sub forma de acord-cadru care vizeaza lucrari executate prin inchiriere de utilaje si echipamente de constructii si lucrari publice cu operator (20 de loturi).
Astfel, se urmareste inchirierea utilajelor de constructii necesare executarii lucrarilor de pregatire a productiei si a lucrarilor de mentenanta in procesul de extractie a lignitului in cadrul exploatarilor miniere la zi, respectiv lucrari de nivelare a platformelor, amenajare a terasamentelor, impingerea unor volume de steril, nivelarea materialului depus in halzi, intretinerea drumurilor. Participantii vor avea in vedere ca se pot solicita clarificari cu maximum 19 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor, iar entitatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari cu 11 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, in masura in care acestea au fost adresate in termenul prevazut anterior.
Data-limita de depunere a ofertelor sau cererilor de participare la aceasta procedura este 9 septembrie 2019, ora 15.00, elaborandu-se oferte pentru inchirierea de utilaje Tismana, Pinoasa si Rosia. Un singur ofertant poate sa-si adjudece toate cele 20 de loturi, insa se estimeaza ca acordul-cadru sa fie incheiat cu maximum trei participanti.
In ceea ce priveste procedura, entitatea contractanta transmite ca ofertantii au dreptul de a solicita clarificari referitoare la clauzele contractuale obligatorii. Daca in urma clarificarilor se vor amenda/modifica aceste clauze, ele vor fi aduse la cunostinta operatorilor economici pana la data-limita de depunere a ofertelor. Nu se admit modificari ale clauzelor contractuale obligatorii dupa data-limita de depunere a ofertelor. Eventualele amendamente la clauzele contractuale specifice din proiectul de acord-cadru/contract se vor depune odata cu oferta. Amendamentele formulate ulterior depunerii ofertelor nu vor fi luate in considerare. Nu se admit negocieri de clauze contractuale care nu au fost obiectate prin oferta depusa. Fara a aduce atingere prevederilor Legii nr. 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, cu modificarile si completarile ulterioare, operatorul economic va preciza in oferta depusa care din informatiile depuse in oferta tehnica si financiara sunt considerate a fi confidentiale, clasificate, protejate de un drept de proprietate intelectuala, in masura in care in mod obiectiv dezvaluirea acestora ar prejudicia interesele legitime ale acestuia, in special in ceea ce priveste secretul comercial si proprietatea intelectuala. Completarea formularului DUAE este obligatorie pentru toti operatorii economici ce depun oferta. In acest sens acestia vor consulta instructiunile de utilizare ale formularului DUAE, de pe pagina de start din SICAP. Calculul punctajului va fi realizat pentru fiecare lot in parte. Pentru calculul punctajului pentru factorul de evaluare „vechimea parcului de utilaje ofertat”, ofertantul va preciza obligatoriu in fisa de prezentare a utilajului de constructii (FPUC) anul fabricatiei (acesta va fi verificat de catre expertii cooptati, pe baza documentelor prezentate de ofertanti si a datelor de identificare in cadrul procesului de verificare tehnica a utilajelor). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19bluebeamAUTODESKTeraSteelVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
elmas 2017
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere