Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - SCHINDLER livreaza 21 de ascensoare pentru complexul Skanska
SCHINDLER livreaza 21 de ascensoare pentru complexul Skanska
Utilaje & Echipamente Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Nov 2013 13:51
Tendintele de dezvoltare economica pe termen scurt sunt destul de incerte, iar reprezentantii Schindler Romania se arata reticenti in a face evaluari pozitive, cu atat mai mult cu cat perspectivele pentru sectorul economic indica, in cel mai optimist scenariu, o imbunatatire modesta a rezultatelor actuale. Conducerea companiei considera ca principalul motor de crestere va fi constituit, inclusiv in viitor, de volumul investitiilor straine directe, la care s-ar putea adauga fondurile alocate de autoritatile publice.
 
- Care sunt principalele proiecte pe care le-ati contractat in ultima perioada?
- Schindler Romania va furniza 21 de ascensoare Schindler 5500 pentru proiectul Green Court Bucharest, realizat de Skanska Construction Romania. In cadrul proiectului respectiv va fi instalat primul sistem Port Technology de pe plan local, reprezentand o metoda revolutionara de control al accesului si optimizare a traficului pe verticala. Aceasta solutie de management aduce un plus de functionalitate intregului imobil, asigurand totodata o diminuare de pana la 50% a consumului energetic - conditie importanta pentru o constructie ce detine un certificat de inalta performanta din punct de vedere al sustenabilitatii. De asemenea, ca urmare a licitatiei organizate de Metrorex pentru dotarea extensiei Magistralei 4 a metroului, a fost semnat contractul de livrare, incepand cu acest an, a 22 de scari rulante Schindler 9300-AE, 12 ascensoare Schindler 5400 si doua trotuare rulante orizontale Schindler 9500-35, pentru statiile "Laminorului" si "Straulesti".
 
- Cum comentati situatia actuala existenta pe piata de profil din Romania?
- In conditiile economice specifice recesiunii, cand investitiile sunt destul de reduse, clientii asteapta de la furnizori o mai mare implicare in ceea ce priveste consultanta tehnica si suportul pentru realizarea proiectului, in vederea identificarii solutiei optime pentru asigurarea traficului si minimizarea efortului financiar. Din acest punct de vedere, am fost mereu alaturi de partenerii nostri si i-am consiliat pentru obtinerea rezultatelor scontate. Consideram ca, atat timp cat cererea de spatii rezidentiale este limitata, competitia din domeniul lifturilor pe segmentul livrarii de echipamente noi este benefica, aceasta stare de fapt determinand companiile sa faca eforturi suplimentare pentru valorificarea cat mai buna a propriilor avantaje competitive. In ceea ce priveste serviciile de intretinere, care, la momentul actual, par a fi segmentul de afaceri ce poate genera venituri constante, se remarca o focalizare a atentiei furnizorilor spre activitatea respectiva, mult mai evidenta decat in perioada anterioara.
 
- Ce perspective de relansare intrevedeti pe termen scurt?
- Prognozele sunt foarte clare, din punctul nostru de vedere. Astfel, va trebui ca toate companiile din domeniu sa evolueze in aspecte esentiale pentru acest tip de afacere, cum ar fi siguranta, calitate si inovatie, completate de consolidarea gradului de responsabilitate sociala.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere