Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de constructii pe anul 2018

Analiza pietei de constructii pe anul 2018
Analiza pietei de constructii pe anul 2018
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 14 feb 2018
Sumar: click aici
Perspective mai bune in constructii: fonduri exista, dar cine va lucra?
Dupa doi ani ce pot fi considerati esuati pentru piata locala de constructii, perspectivele pentru 2018 sunt mai bune, avand in vedere demararea proiectelor finantate din fonduri europene (pentru care au inceput deja sa se semneze contracte de finantare), initierea proiectelor derulate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), ce va sprijini activitatea de constructii la nivel regional, cu un fond investitional alocat de circa 30 miliarde lei, dar si posibila demarare a unor proiecte mari din domeniul infrastructurii, pentru care s-au lansat deja licitatii de atribuire. In 2017, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat in cadrul SEAP licitatii pentru proiecte finantate prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) in valoare totala de circa 16 miliarde lei (circa 3,5 miliarde euro), fara TVA. Compania de drumuri mai are in pregatire proiecte de infrastructura rutiera in valoare de circa 15 miliarde lei (peste 3,2 miliarde euro), fara TVA, care urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse diverse date statistice si analize privind indicatorii de evolutie a volumului lucrarilor de constructii, anuntati recent de Comisia Nationala de Prognoza pentru intervalul anilor 2018-2021, dar piata este evaluata si prin prisma altor aspecte, cum ar fi de pilda problemele legate de forta de munca. Informatiile incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii sunt completate si de opiniile unor factori decizionali importanti din domeniu.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul intai din 2019.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
concelex
quadratum
noark
strabag nivel 1
FRONTALE
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander