Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Actualitatea interna - AGENDA INVESTITIILOR: Proiectele publice sunt o miza majora in urmatorii 6 ani
AGENDA INVESTITIILOR: Proiectele publice sunt o miza majora in urmatorii 6 ani
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 21 Feb 2023 18:04
Proiectele publice vor reprezenta, cel putin in urmatorii 6 ani, principala sursa pentru activitatea companiilor din sectorul de constructii. In afara infrastructurii de transport, proiecte noi de spitale, centre educationale si sportive, arene, sali polivalente si de spectacole, cladiri administrative etc., dar si foarte multe proiecte de renovari, reabilitari si consolidari vor inunda piata. in perioada 2023-2028, Romania are la dispozitie un "bazin" de finantari de circa 100 de miliarde de euro, din PNRR, programele structurale din perioada de programare 2021-2027, dar si din diversele programe interne de investitii, derulate anual de autoritati.
Vor fi extraordinar de multe proiecte, de anvergura mare, dar si lucrari mici si de dimensiuni medii, si toate vor intra pe canalul de licitatii publice. Urmeaza o perioada indelungata, in care departamentele de achizitii si prospectare de piata din cadrul companiilor de constructii se vor confrunta cu un volum foarte mare de lucru, fiind nevoite sa parcurga un numar impresionant de proiecte pentru a le alege pe cele mai potrivite.
Agenda Investitiilor este serviciul creat si realizat de publicatia Agenda Constructiilor, pentru a veni in ajutorul companiilor in selectarea si identificarea rapida a proiectelor mari sau de interes. In cadrul modulelor de Anunturi de licitatii si Atribuiri de contracte, licitatiile publice pot fi selectate si ordonate in functie de valoare, tipul de lucrari ce vor fi atribuite (proiectare, executie, furnizare de produse etc.), datele de publicare si de judetul in care vor fi implementate proiectele. De asemenea, fiecare anunt include un link catre SEAP, direct la documentatiile de participare/ atribuire.
Pe platforma sunt disponibile, de asemenea, la sectiunea Fonduri Structurale, toate listele de proiecte publice cu finantare interna si internationala (programe operationale, PNDR, PNDL etc.), actualizate periodic.
 
 
Cele mai mari proiecte publice si private, de la primele surse
Serviciul de Proiecte Nationale disponibil pe platforma Agenda Investitiilor include cele mai mari proiecte lansate pe piata, direct de la sursele primare locale de avizare/ autorizare, dar si de la arhitecti si proiectanti. Fiecare proiect este selectionat si verificat telefonic de redactorii Agenda Constructiilor, pentru informatii cat mai acurate si un plus de valoare livrat clientilor. De asemenea, fiecare proiect are atasate documentatiile dupa care a fost realizat, o descriere succinta a ceea ce se va construi, termenele estimate pentru inceperea/ finalizarea lucrarilor, stadiul de implementare a proiectului (actualizat periodic), valoarea estimata sau declarata a investitiei, precum si datele de contact, verificate si actualizate periodic, ale companiilor implicate in dezvoltare.
Pentru un acces direct la bazele de date de documentatii, serviciile de Monitorizare Certificate de Urbanism si Monitorizare Autorizatii de Construire livreaza informatii sub forma de liste cu avize comunicate si publicate de autoritati locale din 150 de primarii/ consilii judetene, reprezentand orase si localitati importante.
Serviciul de Monitorizare Anunturi & Avize furnizeaza informatii sub forma de documente si liste (cu avize, hotarari si decizii etc.), selectate din fluxurile de date generate de autoritati publice locale (departamente de urbanism ale primariilor sau consiliilor judetene, autoritati de mediu, consilii locale etc.), reprezentand orase si comune importante.
Serviciul de Monitorizare Surse furnizeaza informatii de actualitate pentru industria de constructii, instalatii si segmentele conexe, obtinute prin monitorizarea a peste 250 de surse principale interne /externe.
Toate acestea sunt integrate intr-o platforma operationala intuitiva si usor de folosit, cu numeroase posibilitati de filtrare si selectie, pentru identificarea rapida si personalizata a proiectelor specifice. Toate serviciile pot fi testate gratuit, prin completarea formularului de aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMvailanthiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
rigips
leviatan
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
MAKITA
CDS
grundfos
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023