Agenda Constructiilor
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Home - Stiri - Actualitatea interna - INVESTITIE de 20 milioane euro pentru extinderea Spitalului Judetean Calarasi
INVESTITIE de 20 milioane euro pentru extinderea Spitalului Judetean Calarasi
Actualitatea interna Publicat de Cosmin Dincu 01 Nov 2019 06:00
In sedinta Guvernului din data de 28 octombrie 2019, membrii Executivului demis prin motiune de cenzura (si care pot indeplini numai actele necesare pentru administrarea treburilor publice, pana la depunerea juramantului de membrii noului Guvern) au avizat favorabil o hotarare (HG) pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Corp nou DS+P+5E in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi”.
Potrivit HG avizate favorabil de membrii Executivului, se aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Corp nou DS+P+5E in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi”, situat in municipiul Calarasi, strada Eroilor Revolutiei 22 Decembrie 1989, nr. 2 - 4, judetul Calarasi, realizat prin Compania Nationala de Investitii CNI - S.A, prevazuti in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare. Finantarea obiectivului de investitii se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie, din bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale judetul Calarasi, precum si din alte surse de finantare legal constituite, conform programelor de investitii publice aprobate potrivit legii. Totodata, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Compania Nationala de Investitii CNI SA raspunde de modul de utilizare a sumelor aprobate potrivit prevederilor prezentei hotarari.
Datele din anexa confirma ca valoarea totala a investitiei in noul corp de cladire este de 99.312 mii lei, inclusiv TVA, din care valoarea lucrarilor de constructii si montaj este de 64.063 mii lei. Din valoarea totala, CNI va finanta suma de 96.227 mii lei.
Cladirea va prelua sectiile din cadrul a trei corpuri deja existente, urmand ca, dupa ce acestea vor fi mutate in corpul nou, sa li se dea o alta destinatie. Obiectivele preconizate a fi atinse prin realizarea investitiei sunt urmatoarele:
-  edificarea unui corp nou de cladire cu spatii adecvate pentru desfasurarea activitatii medicale de specialitate, conform temei de proiectare aprobate de beneficiar;
- cresterea calitatii serviciilor medicale de specialitate in cadrul sectiilor;
- realizarea unui corp de cladire nou, cu eficienta energetica ridicata.
Alte date tehnice arata ca suprafata construita a noului corp de cladire de la spitalul judetean din Calarasi va fi de 2.653 mp, iar suprafata desfasurata va fi de 15.347 mp. Durata totala de realizare a investitiei este de 40 luni, din care durata de executie insumeaza 36 de luni. Obiectivul va fi realizat prin “Programul national de constructii de interes public sau social”, derulat de catre MDRAP, prin CNI SA. Pentru a descarca Hotararea de Guvern, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLUMIONghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere