Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Allianz-Tiriac include COVID-19 in riscurile acoperite de asigurarile de calatorie
Allianz-Tiriac include COVID-19 in riscurile acoperite de asigurarile de calatorie
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 02 Nov 2020 17:12
Allianz-Tiriac isi reafirma sprijinul pentru clienti in aceasta perioada plina de provocari, prin includerea riscului de infectare cu noul coronavirus in acoperirile politelor de calatorie in strainatate, aflate in vigoare sau nou incheiate. In cazul politelor in vigoare, acoperirea va fi extinsa fara niciun cost suplimentar, pentru clientii care detin o asigurare pentru calatorie unica in scop turistic sau o asigurare pentru calatorii multiple.
Politele de calatorie emise de Allianz-Tiriac vor acoperi cheltuielile medicale si de repatriere aferente imbolnavirii cu COVID-19, iar pentru clientii care aleg clauza storno vor fi acoperite si cheltuielile aferente anularii sau intreruperii calatoriei. Exceptie fac calatoriile in SUA si Canada, precum si cele in tari aflate in stare de urgenta in ziua anterioara intrarii in vigoare a fiecarui risc asigurat. Riscul este insa acoperit daca starea de urgenta este declarata atunci cand asiguratul este deja in tara de destinatie.
Totodata, Allianz-Tiriac a decis sa elimine restrictiile de varsta la incheierea politelor de calatorie clasice, care au drept scop protectia in cazul unei calatorii unice.
“Asigurarile sunt despre a oferi ajutor oamenilor atunci cand au cea mai mare nevoie. De aceea, la Allianz-Tiriac cautam permanent solutii care sa ii ajute pe clienti sa depaseasca mai usor provocarile aduse de pandemia COVID-19. Extinderea acoperirilor politelor de calatorie face parte dintr-un intreg set de masuri prin care am dovedit ca punem oamenii pe primul loc, indiferent de situatie”, a declarat Melania Stancioiu, Director al Diviziei Subscriere si Management Portofoliu Asigurari Viata si Sanatate al Allianz-Tiriac.
De la debutul pandemiei de coronavirus in Romania, Allianz-Tiriac a introdus masuri suplimentare de sprijinire a clientilor, menite in primul rand sa permita acces in siguranta, de la distanta, la serviciile oferite. Printre acestea se numara: implementarea unui proces de solutionare online a daunelor, pe toate liniile de business, servicii gratuite pentru clientii cu asigurari de sanatate precum consultanta medicala la distanta sau DoctorChat - un asistent virtual care ofera sfaturi medicale non stop direct de pe SMS sau aplicatia de mesagerie favorita (WhatsApp, Telegram sau Viber).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere