Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - CITR: Paul Dieter Cirlanaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea
CITR: Paul Dieter Cirlanaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 21 Dec 2021 12:26
CITR, liderul pietei de insolventa si restructurare din Romania si parte a Impetum Group, l-a numit CEO pe Paul Dieter Cirlanaru, anterior Senior Partner, dupa 8 ani de activitate in organizatie. In noul rol, Paul se va concentra pe crearea unor noi produse pentru piata de distress, dezvoltarea agilitatii organizatiei si crearea cadrului prin care echipa sa isi consolideze intelegerea mediului de business.
„In strategia noastra, un rol esential il ocupa inovatia, prin diversificarea solutiilor si serviciilor pe care le oferim, dar si prin modul in care evolueaza profesionistii din echipele noastre. CITR se adapteaza pietei si creeaza produse noi pentru companiile in distress, astfel ca dezvoltarea noastra in perioada urmatoare se va baza pe nevoile din mediul de business si ale creditorilor. Un studiu pe care il facem an de an asupra companiilor de impact din Romania arata ca peste 6000 de companii de impact sunt in distress si nu apeleaza la solutii pentru restructurare, ceea ce inseamna si faptul ca produsele existente pe piata nu sunt suficiente pentru acestea. Scopul nostru ramane in continuare identificarea si salvarea valorii din companii prin proiecte de insolventa si restructurare cu impact in economia romaneasca, contribuind si la misiunea Impetum Group, din care facem parte’, spune Paul Dieter Cirlanaru, CEO CITR.
Paul Dieter Cirlanaru preia conducerea companiei de la Andra Caragea care devine COO al Impetum Group si va ramane implicata in activitatea strategica a CITR in calitate de Managing Partner, pozitie in care va folosi toata experienta acumulata in zona de distress pentru a maximiza valoarea de business in oricare etapa din viata unei companii.
„Am lucrat in ultimii ani aproape de Paul si am vazut impactul pe care l-a avut in proiectele de anvergura ale CITR, viziunea de business si experienta sa fiind definitorii pentru succesul acestora. Ascensiunea lui Paul in cadrul companiei a venit natural si a avut la baza capacitatea sa de a identifica solutii inovative pentru proiectele gestionate, abilitatea de a-i determina pe colegi sa isi uneasca fortele in fata unui scop comun si, poate cel mai important, pasiunea sa pentru domeniul insolventei’, a declarat Andra Caragea, fost CEO si actual Managing Partner CITR si COO al Impetum Group.
Paul Dieter Cirlanaru a detinut functia de Senior Partner in ultimul an, coordonand proiecte de mare anvergura din portofoliul CITR. Cariera sa a debutat in CITR Cluj, iar de-a lungul celor aproape 8 ani de activitate in companie ascensiunea sa a avut loc treptat. Impactul lui Paul a fost definitoriu pentru succesul proiectelor CITR din zona Transilvaniei.
 
man and machineTERAPLASThiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
MAKITA
BALTIC
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
BMI_Icopal
CELCO 2020
CDS
viarom
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023