Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Energobit Holding de catre Leabrook
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Energobit Holding de catre Leabrook
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2022 11:12
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Leabrook Ltd preia EnergoBit Holding Ltd. Anterior, compania era controlata de Leabrook Ltd. impreuna cu IHC SARL.
In urma acestei tranzactii, Leabrook Ltd. va controla si companiile detinute de EnergoBit, respectiv EnergoBit SA, EnergoBit Control Systems S.R.L., EnergoBit Transformers S.R.L., Energolux Impex S.R.L., EnergoBit Tavrida S.R.L. si ELM Electromontaj Cluj S.A.
Leabrook Ltd. din Cipru este detinuta de fondatorii grupului EnergoBit.
Activitatea grupului EnergoBit este axata pe antreprenoriat, executie, modernizare, mentenanta instalatii electrice, in special de medie si inalta tensiune; solutii pentru sisteme de monitorizare a consumului de energie, protectii prin relee si sisteme SCADA („Supervisory Control And Data Acquisition” - Monitorizare, Control si Achizitii de Date); productia de posturi de transformare prefabricate medie/joasa tensiune, celule de medie tensiune de distributie primara si secundara, transformatoare de distributie in ulei cu pierderi reduse si ultrareduse si tablouri electrice.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
viarom
leviatan
hilti
CELCO 2020
MAKITA
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere