Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei a initiat recent o investigatie pe piata de vopsele decorative
Consiliul Concurentei a initiat recent o investigatie pe piata de vopsele decorative
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 13 Oct 2021 10:21
Consiliul Concurentei declansat o investigatie privind o posibila intelegere pe piata productiei si comercializarii vopselelor si acoperirilor decorative intre Fabryo Corporation S.R.L. si unii dintre distribuitorii sai.
Autoritatea de Concurenta are indicii ca Fabryo Corporation S.R.L., in calitatea sa de producator, a stabilit preturile de revanzare in relatia cu distribuitorii sai, pentru o serie de produse comercializate.
De asemenea, investigatia vizeaza si o posibila intelegere pentru impartirea pietei pe criterii de teritorialitate.
In cadrul acestei investigatii, inspectorii Consiliului Concurentei au efectuat inspectii inopinate la sediul si punctele de lucru ale Fabryo, precum si la unele firme distribuitoare: Adimag Com Impex S.R.L., Almir S.R.L., BogMad Prestcom S.R.L., Cindy S.R.L., Macon S.R.L., Oyl Company S.R.L., Orca S.R.L., Romteco S.R.L., Service Top Agro S.R.L. si Sanex Com S.R.L
Inspectiile inopinate reprezinta o etapa importanta in cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurential, efectuarea acestora nereprezentand o antepronuntare in ceea ce priveste vinovatia companiilor. Documentele ridicate se afla in analiza autoritatii romane de concurenta, in cadrul procedurilor specifice.
Inspectiile inopinate sunt autorizate de Curtea de Apel Bucuresti si sunt justificate de necesitatea obtinerii tuturor informatiilor si documentelor necesare clarificarii posibilelor practici anticoncurentiale analizate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKjungheinrichVideoConfAC-iulALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
hidroplasto
Ubitech

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
bienala
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere