Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiei Palplast de catre Wintertub
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiei Palplast de catre Wintertub
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 27 Aug 2021 10:26
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Wintertub intentioneaza sa preia compania Palplast SA. Wintertub este o societate vehicul detinuta de catre Winter Com si omul de afaceri Marius Ciprian Smarandachescu, fiind distribuitor de tevi si fitinguri din polietilena de inalta densitate (PEID), din policlorura de vinil (PVC), armaturi, hidranti, capace de canalizare si alte materiale pentru instalatii in constructii. Palplast SA are ca activitate principala productia de tevi si fitinguri PEID, dar comercializeaza si alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune si electro-fuziune, tevi PVC si tevi corugate PEID, produse din fonta, camine de apometru, camine de vizitare etc., arata datele de la Consiliul Concurentei.
"In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie reprezinta o concentrare economica ce trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege. Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta in termen de 20 zile de la data prezentului anunt", precizeaza o informare a Consiliului Concurentei.
Winter Com, cu sediul in Bistrita-Nasaud, a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 55,68 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de nivelul din 2019, avand 60 de angajati.
Palplast SA este parte a grupului Rompetrol si are o experienta in productia de tevi si fitinguri din polietilena de peste 25 de ani. Societatea, cu sediul in Sibiu, a realizat o cifra de afaceri de 42,64 milioane de lei in 2020, cu 9% peste nivelul inregistrat in 2019, avand 35 de angajati, potrivit datelor publice.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKjungheinrichgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
cv water 2021
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hidroplasto
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
AHK 2018
bienala
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere