Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Forvis Mazars lanseaza o noua retea globala de servicii, de 5 miliarde USD
Forvis Mazars lanseaza o noua retea globala de servicii, de 5 miliarde USD
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 03 Iun 2024 11:01
Doua firme mari din industria serviciilor profesionale, Mazars, un parteneriat international care opereaza in peste 100 de tari si teritorii si Forvis, o firma de top in Statele Unite, lanseaza astazi oficial o noua retea globala, Forvis Mazars.
Forvis Mazars, o retea globala in top 10*, este cea mai mare retea care a intrat in clasamentul global in ultimele decenii. Fiind o retea formata din doua companii, Forvis Mazars este unica pe piata si ofera agilitatea, capacitatea si acoperirea necesare pentru a sprijini clientii oriunde in lume isi desfasoara activitatea. Aceasta actiune strategica aduce o alegere sporita pe piata, servind interesul public.
 
Echipa de leadership
Reteaua este compusa din doi membri: Forvis Mazars, LLP in Statele Unite si Forvis Mazars Group SC, un parteneriat international care opereaza in peste 100 de tari si teritorii. Reteaua va fi administrata cu ajutorul unei structuri care include un consiliu de conducere al retelei globale, responsabil pentru a facilita colaborarea fara intreruperi si a asigura calitatea livrarii serviciilor clientilor la nivel global.
Consiliul retelei globale:
  • Hervé Hélias va fi primul presedinte al Consiliului de conducere al retelei globale. De asemenea, Hélias isi va continua mandatul in curs de desfasurare in calitate de presedinte al Comitetului executiv al Grupului Forvis Mazars Group, SC (fostul Mazars Group). Matt Snow, presedinte al Forvis Mazars, LLP (fosta Forvis, LLP) va fi vicepresedinte al Consiliului de conducere al retelei globale.
  • In Statele Unite, Tom Watson va continua sa fie CEO al Forvis Mazars, LLP (fosta Forvis, LLP) si va face parte, de asemenea, din consiliul de conducere al retelei. Rob Pruitt, Fran Randall si Tim York de la Forvis Mazars, LLP vor face parte din Consiliul de conducere al retelei globale.
  • David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert si Phil Verity de la Forvis Mazars Group vor face parte din Consiliul de conducere al retelei globale.
 
 
"Acest moment este foarte important pentru clientii, profesia si oamenii nostri. Mazars si Forvis lucreaza impreuna de peste 20 de ani si impartasesc angajamentul de a oferi o experienta exceptionala clientilor. Suntem bine pozitionati pentru a oferi excelenta pretutindeni, sub un singur brand global. Clientii vor beneficia de servicii consistente, de inalta calitate si cuprinzatoare la nivel mondial, iar noi ramanem agili si flexibili in raport cu nevoile lor specifice. Sunt extrem de mandru sa fiu primul presedinte al Consiliului de conducere al retelei globale. Lucrand impreuna, sunt increzator ca cele doua firme vor continua sa incurajeze echipa noastra sa ridice standardele de servicii pentru clienti, in timp ce vor aborda oportunitatile industriei pentru a sustine nevoile viitoare in pietele locale.”, a mentionat Hélias.
"Forvis Mazars se bazeaza pe angajamentul nostru de a ne asculta clientii, de a anticipa provocarile cu care acestia se confrunta si de a oferi o experienta de neegalat in tot ceea ce facem”, a declarat Watson. "Aceasta noua retea va debloca rapid noi oportunitati pentru clientii si oamenii nostri, iar ambele grupuri pot avea incredere ca luam decizii gandindu-ne la succesul lor pe termen lung.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
MAKITA
viarom
noark
SIGM
CDS
BogArt
siniat
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
konsent
ness project
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
theda mar
rigips
SSAB

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander