Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - NOU! Franciza Graphein in topografie si scanare 3D pentru proiecte de constructii
NOU! Franciza Graphein in topografie si scanare 3D pentru proiecte de constructii
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 14:05
Antreprenorii romani pot investi in franciza Graphein, un business cu po-tential de crestere ridicata care ofera servicii de topografie si scanare 3D pentru proiecte de cladiri de birouri, hale industriale, infrastructura publica, cladiri de patrimoniu, spitale si cladiri rezidentiale.
Investitia minima in franciza incepe de la 5.000 euro si poate ajunge la 50.000 euro si include furnizarea echipamentelor si a tehnologiei necesare, mobilier, stocul initial de echipamente de protectie, campania de marketing de lansare si capital circulant pentru primele trei luni operationale. Astfel, francizatii care detin un birou si o parte din echipamente nu mai trebuie sa investeasca supli-mentar.
“Vrem sa ajungem cea mai mare companie de topografie si scanare 3D din Romania, iar franciza este o extensie naturala a propriului business. Tentatia in industrie este ca fiecare topograf sau geodez sa lucreze pe cont propriu, prin PFA sau SRL, cu putini angajati si sa faca lucrari de cadastru si alte lucrari conexe folosind aceleasi resurse. Vrem sa oferim acestora acces la know-how si resurse de ultima generatie, cum ar fi scanarea 3D sau tehnologia Lidar”, a declarat Eugen Ursu, CEO si co-fondator al Graphein.
Prima franciza Graphein
O alta motivatie a fondatorilor Graphein pentru care vor sa creasca franciza Graphein este sa ajute la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania. “Con-structiile nu au fost afectate de pandemie si, spre deosebire de alte domenii, aici chiar au fost cresteri semnificative in 2020. Cine doreste sa inceapa un busi-ness in domeniu poate beneficia de o afacere la cheie fara sa aiba o specializare in topografie sau constructii”, adauga antreprenorul Eugen Ursu.
Primii francizati din reteaua Graphein sunt antreprenorii Adrian Marin si Ionut Borta, care au decis sa inceapa o franciza dupa o investitie initiala de 5.300 de euro. Cei doi antreprenori au o experienta profesionala de 10 ani in vanzari si in sistemul bancar.
Compania Graphein este in discutii si cu alti posibili francizati si isi propune sa ajunga in mod special in judetele Iasi, Cluj, Timis, Arad, Constanta, Galati si Brasov.
Profilul ideal al beneficiarului francizei Graphein este profesionistul din dome-niu (geodez sau topograf) care vrea sa aiba acces la un portofoliu mai mare de proiecte din Romania si Europa sau profesionistul din domeniu care vrea sa se intoarca in Romania si sa faca lucrurile ca in Vestul Europei. De asemenea, Graphein isi propune sa lucreze cu oameni de vanzari din domeniul con-structiilor si nu numai care vor sa faca bani dupa o reteta de succes sau cu spe-cialistii care au businessuri in constructii si vor sa-si diversifice activitatea.
Principalele beneficii pe care francizatul le primeste sunt know–how-ul (train-ing initial si suport pe parcursul desfasurarii activitatii), accesul la un brand recunoscut in industrie si la proiecte mari de constructii.
Compania Graphein a inregistrat in primul semestru din 2020 o crestere organica de 70% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si estimeaza un avans similar la nivelul intregului an pana la 850-900.000 euro.
Graphein, companie antreprenoriala fondata de Eugen Ursu si Andrei Sueran, este in proces de extindere a afacerii la nivelul intregii tari, astfel incat sa aiba un raspuns rapid la toate solicitarile clientilor, atat pentru proiectele ce au du-rata o zi, cat si pentru proiectele si parteneriatele care dureaza mai multi ani.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
viarom
rigips
quadratum
MAKITA
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
Acvatot 2019
noark
concelex
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander