Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - NOU! Franciza Graphein in topografie si scanare 3D pentru proiecte de constructii
NOU! Franciza Graphein in topografie si scanare 3D pentru proiecte de constructii
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 14:05
Antreprenorii romani pot investi in franciza Graphein, un business cu po-tential de crestere ridicata care ofera servicii de topografie si scanare 3D pentru proiecte de cladiri de birouri, hale industriale, infrastructura publica, cladiri de patrimoniu, spitale si cladiri rezidentiale.
Investitia minima in franciza incepe de la 5.000 euro si poate ajunge la 50.000 euro si include furnizarea echipamentelor si a tehnologiei necesare, mobilier, stocul initial de echipamente de protectie, campania de marketing de lansare si capital circulant pentru primele trei luni operationale. Astfel, francizatii care detin un birou si o parte din echipamente nu mai trebuie sa investeasca supli-mentar.
“Vrem sa ajungem cea mai mare companie de topografie si scanare 3D din Romania, iar franciza este o extensie naturala a propriului business. Tentatia in industrie este ca fiecare topograf sau geodez sa lucreze pe cont propriu, prin PFA sau SRL, cu putini angajati si sa faca lucrari de cadastru si alte lucrari conexe folosind aceleasi resurse. Vrem sa oferim acestora acces la know-how si resurse de ultima generatie, cum ar fi scanarea 3D sau tehnologia Lidar”, a declarat Eugen Ursu, CEO si co-fondator al Graphein.
Prima franciza Graphein
O alta motivatie a fondatorilor Graphein pentru care vor sa creasca franciza Graphein este sa ajute la dezvoltarea antreprenoriatului in Romania. “Con-structiile nu au fost afectate de pandemie si, spre deosebire de alte domenii, aici chiar au fost cresteri semnificative in 2020. Cine doreste sa inceapa un busi-ness in domeniu poate beneficia de o afacere la cheie fara sa aiba o specializare in topografie sau constructii”, adauga antreprenorul Eugen Ursu.
Primii francizati din reteaua Graphein sunt antreprenorii Adrian Marin si Ionut Borta, care au decis sa inceapa o franciza dupa o investitie initiala de 5.300 de euro. Cei doi antreprenori au o experienta profesionala de 10 ani in vanzari si in sistemul bancar.
Compania Graphein este in discutii si cu alti posibili francizati si isi propune sa ajunga in mod special in judetele Iasi, Cluj, Timis, Arad, Constanta, Galati si Brasov.
Profilul ideal al beneficiarului francizei Graphein este profesionistul din dome-niu (geodez sau topograf) care vrea sa aiba acces la un portofoliu mai mare de proiecte din Romania si Europa sau profesionistul din domeniu care vrea sa se intoarca in Romania si sa faca lucrurile ca in Vestul Europei. De asemenea, Graphein isi propune sa lucreze cu oameni de vanzari din domeniul con-structiilor si nu numai care vor sa faca bani dupa o reteta de succes sau cu spe-cialistii care au businessuri in constructii si vor sa-si diversifice activitatea.
Principalele beneficii pe care francizatul le primeste sunt know–how-ul (train-ing initial si suport pe parcursul desfasurarii activitatii), accesul la un brand recunoscut in industrie si la proiecte mari de constructii.
Compania Graphein a inregistrat in primul semestru din 2020 o crestere organica de 70% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si estimeaza un avans similar la nivelul intregului an pana la 850-900.000 euro.
Graphein, companie antreprenoriala fondata de Eugen Ursu si Andrei Sueran, este in proces de extindere a afacerii la nivelul intregii tari, astfel incat sa aiba un raspuns rapid la toate solicitarile clientilor, atat pentru proiectele ce au du-rata o zi, cat si pentru proiectele si parteneriatele care dureaza mai multi ani.
 
hiltiALLBIMman and machineVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
strabag nivel 1
FRONTALE
Ubitech
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
CELCO 2020
CDS
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023