Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Portland Trust vinde cel mai mare parc fotovoltaic aflat in dezvoltare din Romania
Portland Trust vinde cel mai mare parc fotovoltaic aflat in dezvoltare din Romania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 09 Aug 2021 10:17
PeliPartners a asistat Portland in procesul de vanzare al celui mai mare parc de panouri fotovoltaice in dezvoltare din Romania, cu o capacitate de productie autorizata de peste 153 MW si o suprafata totala estimata de peste 165 ha, aflat in Ratesti, judetul Arges, catre Econergy si Nofar Energy. Procesul este structurat ca tranzactie de tip share deal, iar finalizarea acestuia este anticipata pentru finalul lunii octombrie 2021.
„Suntem nerabdatori sa colaboram cu Econergy si Nofar Energy pentru implementarea acestui proiect ce va contribui semnificativ la producerea de energie regenerabila in Romania” declara Timothy Duffill, reprezentantul Portland.
„Complexitatea tranzactiilor de acest fel rezida in granularitatea reglementarilor specifice sectorului de energie, care necesita o atentie speciala pentru adresarea corespunzatoare a cerintelor comerciale si a obligatiilor legale aferente de catre partile contractante. Suntem onorati pentru oportunitatea de a asista clientul in acest proiect” a precizat Carmen Peli, Partener si Head of Corporate M&A la PeliPartners.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Carmen Peli (Partner) impreuna cu Madalina Fildan (Senior Associate) si le-a inclus pe Denisa Frincu (Associate) si Adelina Iordache (Associate).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMAUTODESKTERAPLASTjungheinrich
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
CELCO 2020
strabag nivel 1
hilti
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
leviatan
Acvatot 2019
rigips
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
bienala
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere