Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - TBI Bank si Instant Factoring ofera un instrument de finantare a facturilor digitale
TBI Bank si Instant Factoring ofera un instrument de finantare a facturilor digitale
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2021 13:50
TBI Bank, unul dintre cei mai importanti creditori phygital din regiunea Europei de Sud-Est, si Instant Factoring, prima companie romaneasca de factoring online, au dezvoltat o noua solutie de finantare digitala a facturilor, intr-un context atipic, in care pandemia actuala a accelerat impactul negativ al facturi restante. Cele doua companii ofera acum clientilor lor o solutie de tip „one stop shop” pentru finantarea digitala a facturilor.
Noul serviciu permite oricarui client TBI Bank sa isi transforme facturile neincasate in numerar intr-un mod rapid si transparent. Cu un singur clic, solicitantul este redirectionat catre platforma Instant Factoring, creeaza un cont, incarca facturile pe care doreste sa le incaseze fara sa astepte data scadentei, analiza este finalizata in 2 ore si pana a doua zi clientul primeste banii in cont.
„Clientii business au nevoi complexe de finantare si asta include si transformarea creantelor in lichiditati. In acest fel, ei pot asigura acces mai rapid la fluxurile de numerar si pot limita impactul pe termen lung al timpilor de asteptare in colectarea veniturilor asupra activitatii lor. Analizam mereu contextul de afaceri si nevoile clientilor nostri, asa ca includem acum o solutie de factoring in portofoliul nostru de finantare”, spune Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.
Prin acest serviciu flexibil si la indemana antreprenorilor, Instant Factoring a oferit anul trecut finantare in valoare de 77 de milioane companiilor mici si mijlocii, in crestere cu 90% fata de 2019.
„Misiunea noastra este sa sprijinim IMM-urile si antreprenorii romani printr-o solutie de finantare a facturilor accesibila usor si rapid, intr-un mod adecvat nevoilor lor, mai ales intr-un moment dificil cum este cel cu care ne confruntam. Parteneriatul cu TBI Bank este o oportunitate de a aduce solutiile noastre mai aproape de cei care au nevoie de ele pentru a-si sprijini afacerea si, implicit, pentru a sprijini redresarea economiei nationale”, a spus Cristian Ionescu, CEO si co-fondator Instant Factoring.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
FRONTALE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CONCEPT STRUCTURE
viarom
concelex
Ubitech
theda mar
top 500
strabag nivel 1
top 500
CDS
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu