Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - AKTOR Construction primeste capital pentru finalizarea proiectelor in derulare
AKTOR Construction primeste capital pentru finalizarea proiectelor in derulare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 07 Dec 2023 13:00
Compania Aktor Construction a primit o injectie semnificativa de capital de la compania mama din Grecia, pentru a accelera finalizarea proiectelor sale aflate in derulare, a declarat presedintele si CEO-ul Aktor, domnul Alexandros Exarchou, in timpul unei intalniri cu jurnalistii la Atena.
"Romania este o piata prioritara pentru Aktor, iar compania aspira nu doar sa-si livreze proiectele de infrastructura in Romania care sunt in derulare, ci si sa-si extinda activitatea, explorand noi oportunitati de piata in tara. Aktor isi propune sa-si creasca prezenta in Romania, prin participarea la noi proiecte de infrastructura", a spus Alexandros Exarchou.
Compania exploreaza investitii suplimentare in surse de energie regenerabila (SRE) si sisteme de stocare in Romania prin cooperari.
Compania Aktor Construction a fost achizitionata recent de Intrakat Group, un lider al industriei in sectoarele Greciei de constructii, infrastructura, concesiuni/ parteneriate publice private (PPP), surse de energie regenerabila (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliara, proiecte de mediu si tehnologii digitale.
Achizitia Aktor a marcat o piatra de hotar in strategia de crestere a Grupului Intrakat, cu accent sporit pe investitiile strategice si directia clara care se asteapta sa conduca fluxuri financiare stabile si sa stabileasca grupul ca lider de piata in Europa de Sud-Est pentru anii urmatori.
Intrakat Group este unul dintre grupurile lider din Grecia, cu o prezenta semnificativa in sud-estul Europei. Grupul Intrakat implementeaza o strategie de crestere dinamica, investind constant in extinderea activitatilor din portofoliu. Compania este listata la Bursa din Atena din 2001.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
quadratum
noark
Acvatot 2019
top 500
theda mar
top 500
viarom
CDS
Ubitech
top 500
strabag nivel 1
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander