Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ARA Europe & Gheorghe Iaciu vand parcul comercial Doraly Expo Market catre WDP
ARA Europe & Gheorghe Iaciu vand parcul comercial Doraly Expo Market catre WDP
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 01 Apr 2024 12:41
Compania de consultanta imobiliara iO Partners anunta vanzarea Expo Market Doraly catre WDP. Echipa iO Partners a consiliat vanzatorii - ARA Europe si investitorul roman Gheorghe Iaciu, cel care a fondat Expo Market Doraly in 1993.
Expo Market Doraly este cel mai longeviv si mai de succes parc comercial en-gros, cash & carry si retail din Romania. Situat in nord-estul Bucurestiului, acopera o suprafata de 110.000 mp si cuprinde un total de 37 de pavilioane, unde activeaza peste 400 de comercianti.
"Suntem incantati sa finalizam o astfel de tranzactie complexa cu o proprietate atipica, dar cu fundamente extrem de solide si sa aducem impreuna o oportunitate unica si investitorul potrivit. Dupa ce anul trecut a inregistrat un volum de tranzactii de aproximativ 500 de milioane de euro, reprezentand cel mai scazut nivel din ultimii 10 ani, in concordanta cu tendintele globale, 2024 a avut un inceput bun, cu tranzactii de aproape 300 de milioane de euro inchise in primul trimestru. Acesta este un semnal pozitiv care confirma prognoza noastra privind cresterea activitatii pe piata imobiliara comerciala", a declarat Andrei Vacaru, CEE Head of Capital Markets in cadrul iO Partners.
Principalele puncte forte ale Expo Market Doraly in atragerea unui investitor institutional precum WDP sunt cei 31 de ani de crestere continua, indiferent de contextul economic, baza solida de chiriasi loiali si locatia exceptionala intre cele doua centuri rutiere, cu acces facil dinspre centrul Bucurestiului, facandu-l ideal pentru a aproviziona eficient comerciantii si business-urile din Capitala si din regiunea sud-estica a Romaniei.
"In demersul nostru de a gasi cea mai buna solutie pentru evolutia Doraly, in concordanta cu asteptarile chiriasilor si satisfactia clientului final, am identificat WDP ca fiind unic, pentru a maximiza potentialul proprietatii. Expo Market Doraly este un activ rezilient, cu un portofoliu puternic de chiriasi de producatori, importatori si distribuitori, unde clientii pot gasi o gama larga de produse la preturi foarte competitive, un centru comercial in continua evolutie si crestere. Jeroen Biermans, cu experienta sa la nivel de Master Class in domeniul logisticii, si WDP, cu puterea sa financiara, reprezinta elementul de care Doraly avea nevoie pentru a evolua.  Suntem parteneri de incredere si intreaga echipa se angajeaza sa creeze valoare pentru partile interesate ale Doraly", a declarat Gheorghe Iaciu, reprezentand vanzatorul.
WDP este al doilea cel mai mare proprietar de spatii industriale-logistice din Romania, cu un portofoliu de aproape 1,7 milioane de metri patrati. Parcurile industriale ale companiei sunt situate in intreaga tara, in toate principalele zone urbane.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
viarom
leviatan
strabag nivel 1
concelex
rigips
siniat
MAKITA
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
noark
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander