Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CPI Property Group va asigura serviciile de Asset Management pentru Immofinanz
CPI Property Group va asigura serviciile de Asset Management pentru Immofinanz
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 28 Iul 2022 11:23
CPI Property Group (CPIPG), unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa, in urma preluarii pachetului majoritar de actiuni IMMOFINANZ, moment in care a ajuns la un portofoliu de peste 18 miliarde de euro, va furniza serviciile de Asset Management pentru companiile IMMOFINANZ, potrivit contractului de prestari servicii semnat de ambele parti.
„Aceasta decizie ofera noi oportunitati chiriasilor, angajatilor si partenerilor nostri. Cu expertiza si sustinerea pe termen lung asigurate de CPIPG, in calitate de actionar, IMMOFINANZ se poate concentra pe mentinerea si dezvoltarea proprietatilor de retail si a solutiilor myhive pentru birouri”, a declarat Tomas Salajka, Director de Achizitii CPI Property Group. „Pentru a valorifica la maximum aceasta cooperare, optimizam structurile organizatorice locale prin fuziunea echipelor de Asset Management. Astfel, vom deveni mai eficienti si vom creste capacitatea de a oferi servicii de top. Echipele locale operationale vor pune la un loc experienta si cunostintele in beneficiul chiriasilor si al partenerilor”, a adaugat Tomas Salajka.
CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietati a carui valoare depaseste 18 miliarde de euro la data de 31 martie 2022, CPIPG detine proprietati premium de birouri in principalele capitale din Europa Centrala: Berlin, Praga si Varsovia. Grupul detine, de asemenea, proprietati de retail in Republica Ceha si in Europa Centrala, precum si hoteluri, unitati rezidentiale si terenuri.
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BMI_Icopal
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
hilti
viarom
CELCO 2020
MAKITA
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere