Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ECO GARDEN CONSTRUCT se extinde pe piata amenajarilor peisagistice din Bucuresti
ECO GARDEN CONSTRUCT se extinde pe piata amenajarilor peisagistice din Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 21 Mar 2024 13:32
ECO GARDEN CONSTRUCT, companie nationala de amenajari peisagistice si solutii verzi sustenabile, cu sediul central in Cluj-Napoca, isi extinde prezenta in Romania, prin deschiderea unui punct de lucru in Bucuresti. Sunt vizate proiecte din sectoarele comercial si rezidential, dar si din domeniul public si al terenurilor sportive. Cu mai mult de 650 de proiecte finalizate in 13 ani de existenta, peste 200 de specialisti in amenajari verzi si mai mult de 200 ha de spatii verzi amenajate, compania Eco Garden Construct este determinata sa contribuie cu solutii sustenabile si durabile pentru gradinile si spatiile verzi din Capitala.
"Principalul motor de crestere a businessului in 2023, un an marcat de provocari si incertitudini, inclusiv o scadere generala pe zona de imobiliare si constructii, a fost finalizarea unor proiecte de importanta locala pentru spatiile verzi din Cluj-Napoca si Sibiu.
 
 
Amintim aici finalizarea parcului Belvedere din Sibiu, un proiect de la zero de realizare a unui parc destinat comunitatii sibiene, finalizarea amenajarii Parcului Feroviarilor si a modernizarii Parcului Armatura, ambele din Cluj-Napoca. Tot in Cluj-Napoca, anul 2023 a insemnat pentru ECO GARDEN CONSTRUCT si finalizarea locului de joaca de pe str. Grigore Alexandrescu din Cluj-Napoca, un loc de joaca construit pe o centrala termica dezafectata. In Bucuresti am participat in 2023 la la reamenajarea zonelor verzi a Palatului Elisabeta, un spatiu arhitectonic de importanta majora pentru istoria si patrimoniul Romaniei", a precizat Mircea Liviu Craciun, CEO al Eco Garden Construct.
 
Misiune si Viziune 
Spatiile verzi care sunt parte a conceptului de regenerare urbana sunt diferite de spatiile urbane cu care suntem obisnuiti – este nevoie de o altfel de gandire in amenajarea si mentenanta acesora, de multa creativitate si de o permanenta deschidere catre solutii inovative, spun specialistii.
 
 
"Misiunea noastra presupune realizarea de proiecte de succes la nivel national si international, care sa contribuie direct la cresterea nivelului de regenerare urbana si la dezvoltarea durabila a societatii, in acord cu normele de protectie a mediului. Viziunea noastra reflecta increderea noastra in intelepciunea colectiva a omenirii. Credem ca este timpul pentru o schimbare majora si credem ca aceasta poate fi realizata inclusiv prin servicii de amenajare peisagistica la cele mai inalte standarde de calitate, cu cele mai inovative metode si cu cei mai buni oameni. Credem ca oamenii sunt mai fericiti daca traiesc intr – o lume mai verde", au transmis reprezentantii Eco Garden Construct.
 
 
Inovare si Sustenabilitate
Cu un accent deosebit pe inovare si sustenabilitate, specialistii isi propun sa aduca solutii creative si ecologice in amenajarile peisagistice rezidentiale, comerciale si celor destinate domeniului public din Bucuresti. Fie ca este vorba despre gradini private, spatii verzi publice sau proiecte comerciale, abordarea holistica a companiei integreaza practici de design responsabile si utilizarea materialelor durabile pentru a crea spatii verzi estetice  si sustenabile. 
 
 
Experienta si Profesionalism
Cu o echipa dedicata si experimentata, sustinuta de o vasta expertiza in domeniul amenajarilor peisagistice, Eco Garden Construct garanteaza executia impecabila a proiectelor. Fiecare proiect este abordat cu atentie la detalii si respect pentru mediul inconjurator, asigurandu-se ca rezultatul final nu doar indeplineste, ci depaseste asteptarile clientilor companiei.
 
 
Parteneriate si Colaborari
Eco Garden Construct este deschisa la colaborari cu proprietarii de gradini, comunitatea de afaceri, constructori si dezvoltatori locali pentru a aduce inovatia verde in proiectele lor. Prin parteneriate strategice si colaborari creative, compania isi propune sa influenteze pozitiv peisajul urban al Bucurestiului si sa contribuie la crearea unui oras mai verde si mai sustenabil pentru toti locuitorii sai.
 
 
"Pe cei interesati sa afle mai multe despre oportunitatile de colaborare si despre serviciile noastre, ii invitam la o intalnire privata pentru discutii mai detaliate despre extinderea noastra in Bucuresti. Contactati-ne pentru a programa o intalnire si pentru a afla mai multe despre cum puteti fi implicati in aceasta inovatie verde in Bucuresti. Echipa Eco Garden Construct este entuziasmata sa impartaseasca aceasta viziune si sa construiasca impreuna un viitor verde si sustenabil pentru locuitorii din Capitala Romaniei", transmite compania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
konsent
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CDS
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
quadratum
EDIT-Structural
theda mar
viarom
siniat
ness project
noark
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander