Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NEW KOPEL vrea sa se extinda pe piata imobiliara din Romania
NEW KOPEL vrea sa se extinda pe piata imobiliara din Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 11 Feb 2016 15:40
Prima companie de leasing operational din Romania si lider in industria auto din tara noastra, New Kopel Group si-a anuntat planurile de extindere la nivel national, nu numai prin investitii in sectorul auto, ci si pe piata imobiliara. De asemenea, strategia grupului pentru 2016 prevede si achizitia altor companii sinergice si care pot fi dezvoltate ulterior. "Suntem in etapa in care verificam si analizam toate posibilitatile. Vom incepe cu dezvoltarea de proiecte simple, urmand ca in viitor sa trecem la proiecte complexe. Astfel, la inceput vom cauta sa investim in achizitia de cladiri de birouri care au chiriasi cu contracte semnate pe termen lung, in special in Bucuresti, dar nu excludem posibilitatea de a investi in alte orase. Nu este o chestiune de buget, ci de oportunitate. Vom analiza fiecare oportunitate si vom alege ce ni se potriveste", a declarat Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group.
Referitor la piata imobiliara din Romania, omul de afaceri considera ca aceasta va creste in urmatorii ani. "Nu va mai fi boom-ul pe care l-am vazut in 2007, ci o dezvoltare sanatoasa, care va atrage investitii. Romania este stabila din punct de vedere politic, financiar si economic", a mai spus Hezi Shayb.
In 2016, compania se va concentra pe extinderea business-ului, atat prin cresterea flotei de masini, cat si a celorlalte linii de business.
New Kopel, parte a grupului Shlomo - unul dintre cele mai mari holdinguri din Israel - este activa de 10 ani in Romania, fiind licentiat exclusiv SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii de inchiriere auto, detinand 3.500 de birouri in peste 100 de tari din intreaga lume. In 2008, New Kopel Group a lansat divizia de vanzari auto second hand.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere