Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS a vandut 550 de proprietati, in valoare de 53 milioane euro, in 2021
NORDIS a vandut 550 de proprietati, in valoare de 53 milioane euro, in 2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2021 12:09
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale premium din Romania, a inregistrat vanzari de 53 de milioane de euro in intervalul ianuarie – august 2021. Cele peste 550 de proprietati achizitionate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Brasov si Nordis View.
Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vandut in ansamblul Nordis Mamaia atat in corpurile dezvoltate in prima etapa, cat si in etapa a doua a proiectului. Cea din urma fiind lansata spre vanzare in urma cu doar o luna si jumatate.
Peste 550 de unitati, precum studiouri, apartamente cu doua, trei si patru camere au fost achizitionate anul acesta. Cele mai multe vanzari au avut loc in luna august, in plin sezon estival, atunci cand s-au vandut peste 200 de proprietati.
In urma statisticilor referitoare la profilul clientilor Nordis, peste 88% dintre cumparatori detin si alte investitii in domeniul imobiliar. Totodata, o proportie de 67% dintre acestia sunt antreprenori sau manageri.
„Vanzarile inregistrate de Nordis anul acesta confirma inca o data interesul romanilor pentru proprietati premium, in ansambluri frumoase si bine pozitionate, care ofera un stil de viata unic. Prin fiecare ansamblu pe care il dezvoltam, ne propunem sa aducem un suflu nou in turismul romanesc atat pentru vizitatori, cat si pentru rezidenti. Ne bucura faptul ca Nordis devine tot mai cunoscut pe plan national, iar investitorii indragesc si, mai ales, descopera potentialul financiar al proiectelor noastre de la mare, munte si din Capitala”, a declarat Florin Postoaca, Sales Manager Nordis Group.
Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vanzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia 5*****, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidentiale si multe facilitati fara competitie pe litoralul romanesc: sala polivalenta cu 1.000 de locuri, cazino premium, zona de promenada, piscine exterioare, centru de recuperare medicala, spatii comerciale si food court.
In aceasta vara, Nordis a demarat constructia a doua proiecte importante: Nordis Sinaia 5*****, situat in statiunea cu acelasi nume, foarte aproape de partia de schi si cu priveliste montana superba si Nordis View 5*****, imobilul rezidential premium de pe Soseaua Fabrica de Glucoza din Bucuresti, care beneficiaza de proximitati ofertante din punct de vedere profesional si al petrecerii timpului liber.
In luna octombrie a acestui an, Nordis Group va incepe lucrarile pentru ansamblul Nordis Brasov, proiectul hotelier si rezidential de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.
 
gamma_2021TERAPLASTAUTODESKjungheinrichALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hidroplasto
cv water 2021
rigips
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hilti
leviatan
Ubitech

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
bienala
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere