Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - PSC: Oportunitati de afaceri pentru constructori, in Qatar si Egipt
PSC: Oportunitati de afaceri pentru constructori, in Qatar si Egipt
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 05 Dec 2016 16:58
Patronatul Societatilor din Constructii (PSC) invita companiile specializate, de pe plan local sau regional, care detin tehnologii si capacitati relevante de constructie, experienta in proiectare, productie, logistica si instalarea de cladiri modulare pe un nivel, sa participe la licitatia organizata de Supreme Committee for Delivery & Legacy din Doha, Qatar. Programul include proiectarea, constructia si livrarea de constructii prefabricate modulare si demontabile, care urmeaza sa fie instalate in mai multe orase, unde vor avea loc antrenamente in perioada desfasurarii campionatului mondial de fotbal din 2022. Noile constructii vor avea un singur nivel, cu suprafete de 500 mp si 1.200 mp, utilate ca vestiare pentru jucatori si vor fi dotate cu alte facilitati necesare uzului echipelor de fotbal. Data inchiderii licitatiei a fost stabilita la 29 decembrie 2016.
Avand in vedere celalalt anunt al PSC, patronatul propune companiilor de constructii oferta societatii Asfour for Mining & Refractory, producator egiptean de kaolinita calcinata, obiecte sanitare din argila refractara si alte diferite tipuri de caramizi refractare si izolatoare. Republica Araba Egipt este bine-cunoscuta pentru capacitatea sa industriala si pentru resursele de care dispune.
"Asigurarea fortei de munca in constructii a devenit o problema semnificativa in ultimii ani si se estimeaza ca va deveni si mai acuta in perioada urmatoare pe masura ce o serie de proiecte se vor deschide, atat in Romania, cat si in restul Uniunii Europene. Constientizand impactul estimat, pregatim o serie de programe si colaborari pentru a remedia situatia existenta si pentru a evita situatii similare", au declarat reprezentantii PSC.
Pentru informatii suplimentare referitoare la cele doua oportunitati, click aici! (Qatar) si aici! (Egipt).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere