Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SQUARE 7 si Mitiska REIM pregatesc demararea a patru proiecte de retail in 2022
SQUARE 7 si Mitiska REIM pregatesc demararea a patru proiecte de retail in 2022
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 29 Oct 2021 14:28
Compania Square 7 Properties, impreuna cu partenerul sau Mitiska REIM, cel mai mare investitor in proiecte imobiliare de proximitate din Europa, au in plan extinderea parcurilor de retail deja existente in Slatina si Tulcea, precum si demararea dezvoltarii a doua noi parcuri comerciale in Pitesti si Giurgiu, avand o suprafata totala comerciala de 36.000 mp.
"In prezent, parcurile de retail sunt preferate de consumatori prin prisma accesibilitatii, atuurile fiind si ancorele de food, locurile de parcare in aer liber si accesul direct in magazine. Timpul devine din ce in ce mai pretios pentru clienti, care sunt in acelasi timp orientati catre un raport bun calitate-pret, orientandu-se catre centrele comerciale care ofera si confort si experienta. Mai mult, in vecinatate se afla zone rezidentiale dense, care vor genera un numar mare de clienti. In piata, exista o cerere crescuta din partea tuturor partenerilor nostri din diferite segmente (moda, electrocasnice, home &deco), existand si o tendinta in ultimii ani, a acestora, de expansiune si in orasele in care oferta comerciala nu este acoperita, declara Clemens Petschnikar, CEO-ul Square 7 Properties.
Square 7 Properties si Mitiska REIM au anuntat, recent, deschiderea unui nou proiect in Baia Mare si extinderea parcului de retail din Medias. Mai precis, in Baia Mare compania a deschis Baia Mare Shopping Park, langa magazinul Kaufland, pe Bulevardul Unirii nr. 21. Investitia cumuleaza 8.400 mp de suprafata inchiriabila si 17.500 mp de arie comerciala, iar printre chiriasi se vor numara branduri cunoscute din mai multe segmente, retaileri puternici atat in plan local, cat si international precum Altex, C&A, Kik, Jysk, DM, Numero Uno, Pepco, Sinsay, Sportisimo, Superzoo sau Xpress. Partenerilor mentionati deja, li s-a adaugat si Lidl, care a inaugurat un nou magazin in luna septembrie a acestui an.
Construit pe terenul fostei fabrici de mobila a Mobam SA, noul centru comercial - Baia Mare Shopping Park - dispune si de o parcare de peste 300 de locuri, ceea ce reprezinta un avantaj pentru clientii care vor tranzita zilnic acest loc, respectiv angajatii retailerilor deopotriva.
De asemenea, pe 28 octombrie, alaturi de Mitiska Reim Group, compania Square 7 Properties a finalizat extinderea parcului de retail din Medias - Medias Shopping Park, prin inaugurarea unei suprafete noi inchiriabile de 8.000 mp. Astfel, Medias Shopping Park ajunge la o suprafata comerciala totala de 16.400 mp.
Deschiderea noii galerii comericale, din Soseaua Sibiului nr75 va include branduri noi precum Altex, Hervis, Kik, CCC, Xpress C&A, Noriel, New Yorker, Sinsay si Super Zoo. Acestea se adauga brandurilor deja existente, precum Kaufland, Deichmann, Takko, Pepco, Flanco, DM si, respectiv, Jysk.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
EDIT-Structural
concelex
siniat
viarom
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
quadratum
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
rigips
theda mar
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander