Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - White Star Real Estate extinde cu 75 milioane de euro Liberty Technology Park
White Star Real Estate extinde cu 75 milioane de euro Liberty Technology Park
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2022 12:40
Pe langa componenta rezidentiala, care este deja in constructie si va totaliza 268 de apartamente ce vor fi livrate in 2023, White Star Real Estate planuieste sa lanseze urmatoarele faze ale dezvoltarii, care vor presupune o investitie totala de 75 milioane euro. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 20.000 de metri patrati si va include 32.000 de metri patrati de spatii de birouri in trei cladiri, o gradinita dar si 5.000 de metri patrati de spatii comerciale.
Proiectat pe locul fostei fabrici de mobila Libertatea, Liberty Technology Park si-a reinventat identitatea transformand mostenirea industriala si energia creativa intr-un hub tehnologic contemporan. In prezent, gazduieste chiriasi precum Siemens, Capgemini, IBM, Majorel - complexul este ocupat in principal de centre de tehnologie dar si centre de cercetare-dezvoltare de renume international.
„Liberty Technology Park este un deschizator de drumuri in transformarea unei foste zone industriale intr-un pol urban modern conceput pentru a raspunde diverselor nevoi de trai, munca si distractie. In cativa ani oamenii vor descoperi in acest loc o noua fata a orasului Cluj-Napoca, devenind una dintre destinatiile de referinta ale orasului. White Star Real Estate este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara din Europa Centrala si de Est, cu experiente dovedite in reamenajarea fostelor zone industriale. Viziunea si experienta noastra internationala combinate cu cunostintele si entuziasmul profesionistilor locali reprezinta principalul avantaj competitiv si conditia esentiala pentru un proiect plin de farmec”, spune Emilian Balan, Managing Director al Liberty Technology Park si Country Partner al White Star Real Estate Romania.
Liberty Technology Park este situat in nordul orasului Cluj-Napoca, intr-o zona in curs de dezvoltare, la mai putin de zece minute de mers cu masina de Centrul Istoric.
Componenta de birouri pune la dispozitie solutii flexibile, oferind suprafete incepand de la 800 pana la aproape 4.000 de metri patrati, astfel raspunzand nevoilor companiilor mici si mijlocii, dar si ale organizatiilor cu un numar extins de angajati. Proiectul va fi construit in conformitate cu criteriile de dezvoltare durabila si va fi certificat BREEAM.
Compania de consultanta imobiliara Griffes este agentul desemnat pentru inchirierea proiectului Liberty Technology Park, reconfirmandu-si interesul si expunerea fata de orasele regionale.
„Suntem dornici sa valorificam cunostintele pe care le-am dobandit dupa mai bine de 4 ani de activitate in orasele regionale, in special Cluj-Napoca, si sa colaboram cu White Star Real Estate in efortul lor de a duce proiectul mai departe. Noul investitor va aduce o nota specifica zonei, iar succesul dovedit al vanzarilor rezidentiale arata ca zona castiga din ce in ce mai multa atractivitate. Personal, sunt bucuroasa sa promovez un proiect care reprezinta un exemplu excelent de imbinare a unui trecut bogat cu o arhitectura noua, de ultima generatie”, a declarat Andreea Paun, Managing Partner Griffes.
Griffes va oferi o gama completa de servicii concepute pentru a personaliza strategia comerciala pentru Liberty, de la consiliere in proiectare pana la inchiriere si activitati proactive de comercializare si comunicare atat cu clientii cat si cu comunitatea.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
theda mar
noark
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
CDS
leviatan
quadratum
viarom
rigips
ness project
EDIT-Structural
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander