Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CLUJ: Contract de 103 milioane de lei pentru Hidroconstructia, Iridex si Argif
CLUJ: Contract de 103 milioane de lei pentru Hidroconstructia, Iridex si Argif
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 21 Feb 2011 15:34
Un consortiu alcatuit din companiile Hidroconstructia, Iridex Grup Constructii si Argif Proiect a fost desemnat sa se ocupe de constructia unui centru de depozitare a deseurilor ce va fi amplasat in regiunea de sud-est a municipiului Cluj-Napoca, in zona localitatii Tufele Rosii. Proiectul propus de cele trei firme are o valoare de 103 milioane de lei, principalul criteriu de atribuire fiind constituit de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar. "Desemnarea constructorului ne apropie de obiectivul de a incepe lucrarile in primavara acestui an. Curand vom demara si procedurile care vizeaza inchiderea si ecologizarea depozitelor de deseuri urbane neconforme", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, beneficiarul investitiei. Intregul proiect de gestionare a deseurilor din judetul Cluj a fost evaluat la 76,4 milioane de euro, din care peste 47 de milioane de euro vor proveni din fonduri europene, printr-un program lansat de Ministerul Mediului. Printre companiile de constructii care au prezentat oferte s-au aflat: Confort SA, Vel Service, Strabag, ACI Cluj etc. In cazul in care rezultatul licitatiei nu va fi contestat, lucrarile de executie ar putea fi incepute in luna martie 2011, obiectivul autoritatilor fiind finalizarea primei celule pana la sfarsitul anului in curs.
Potrivit planurilor, obiectivul va include o statie de sortare a deseurilor reciclabile, una de tratare mecano-biologica si infrastructura adiacenta (racordarea la retelele utilitare). De asemenea, vor fi realizate hale pentru depozitare si cladiri administrative, in contract fiind inclusa si executia drumurilor interioare. Termenul de finalizare este de 14 luni de la data atribuirii lucrarilor. Proiectul va fi realizat pe un teren cu o arie de 30 de hectare, urmand a fi extins pe o suprafata suplimentara de 23 de hectare, in etapa a doua.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere