Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - HG1 Hub by Europroiect Estate - Unind partile intr-o metodologie de succes
HG1 Hub by Europroiect Estate - Unind partile intr-o metodologie de succes
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 09 Iul 2024 06:20
Europroiect Estate lanseaza HG1 Hub, un concept unic, ce aduce instrumentele si tehnicile de management de proiect pentru contractele incheiate conform HG1/2018. HG1 Hub contine pentru fiecare rol (Beneficiar, Antreprenor, Supervizor) cate o Metodologie specifica, un Cod de Practica si Indrumare, unde se gasesc elemente pas-cu-pas pentru derularea eficienta a contractului si documente sablon. Astfel, profesionistii in management de proiect isi  pot coordona fortele pentru a  aborda  contractele conform HG1/2018 in constructii.
Metodologia PM², dezvoltata de Comisia Europeana, reprezinta o abordare profesionala si flexibila pentru managementul proiectelor, care se aliniaza cu cele mai bune practici internationale. Aceasta metodologie, a fost integrata cu cerintele specifice din Hotararea Guvernului nr. 1/2018 (HG1/2018) din Romania, furnizand astfel un cadru robust pentru planificarea, executia, monitorizarea si inchiderea proiectelor.
Avand o viziune holistica privind Antreprenorii, Beneficiarii si Supervizorii, HG1 Hub  asigura stabilitatea, eficienta si succesul proiectelor. Prin utilizarea acestei  platforme, utilizatorii beneficiaza de metode optimizate pentru eficienta sporita si succes in realizarea contractelor conform HG1/2018, simplificand workflow-ul si comunicarea in relatia Antreprenor-Beneficiar-Supervizor.
 
 
Alege  pozitia/rolul tau in Contractele HG1/2018: Antreprenor, Beneficiar sau Supervizor si specializeaza-te. Fiecare rol are responsabilitati distincte pentru o implementare eficienta si conforma a contractului, de accea pentru fiecare dintre aceste roluri HG1 Hub vine cu diverse cursuri customizate, specifice pentru  fiecare rol, integrand instrumentele si tehnicile de management de proiect, inclusiv documente sablon gata-de-utilizare imediata.
Aceasta  abordare,  raspunde cerintelor specifice din Hotararea Guvernului nr. 1/2018 (HG1/2018) din Romania, ofera un cadru robust pentru planificarea, executia, monitorizarea si inchiderea proiectelor. Beneficiati de resurse exclusive si instruiri specializate pentru a construi relatii durabile. HG1 HUB este destinat atat profesionistilor experimentati, cat si celor la inceput de drum in managementul contractelor HG1/2018.
Site oficial Europroiect Estate: www.europroiect.org
Site oficial HG1 Hub: www.hg1.ro
***
Ing. Marius Gaitan, PMP, PMI-PBA, cu 40 de ani experienta in constructii si peste 30 de ani in Project Management, a conceput HG1 HUB care ofera metodologii specifice pentru rolul de Beneficiar, Antreprenor si Supervizor. Acest concept unic include programe de formare personalizate pentru fiecare rol, asigurand succesul fiecarui proiect cat si cooperarea eficienta intre aceste roluri in cadrul proiectului. Conceptul IT a fost dezvoltat de Adrian Gaitan, DASM, CDBA – garantand o experienta digitala de top.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
BogArt
Acvatot 2019
Ubitech
SSAB
CDS
ness project
EDIT-Structural
viarom
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
konsent
MAKITA
siniat
concelex
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
quadratum
leviatan
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander