Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PickTwo Studio proiecteaza un nou ansamblu rezidential in Zanzibar
PickTwo Studio proiecteaza un nou ansamblu rezidential in Zanzibar
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 28 Mar 2024 13:17
Studioul de arhitectura PickTwo a demarat al doilea sau proiect in Zanzibar, proiectarea si amenajarea unui complex de 37 de locuinte de lux destinate achizitiei si inchirierii. Investitia in acest proiect se ridica la o valoare totala de 11,5 milioane de euro, iar echipa PickTwo estimeaza ca intregul complex va fi finalizat in 2024 si dat in folosinta la inceputul lui 2025. 
Amplasat pe un teren de aproape 10.000 metri patrati, pe malul Oceanului Indian, pe coasta de Est a Zanzibarului, complexul rezidential Azure este compus din 37 de vile de tip studio, cu 2, respectiv 3 dormitoare, toate cu vedere la ocean.  Zece dintre aceste vile se vor afla pe un ponton deasupra apei, iar fiecare vila este dotata cu piscina, gradina proprie, inclusiv un spatiu dedicat pentru barbeque, asigurand intimitate perfecta locatarilor. 
De asemenea, pentru a deservi intregul complex vor fi amenajate un restaurant, o sala de fitness, o zona de spa, o piscina comuna, un restaurant si un lounge cu vedere panoramica asupra apusului si portului dedicat. 
 
 
Ne-am dorit sa cream la Azure un spatiu care sa reflecte starea de spirit a acestui loc in care intelegi ca ai mai mult decat ai nevoie si ca te poti bucura pur si simplu de viata. Avand deja experienta unui proiect in Zanzibar, acesta s-a conturat fluid, iar ceea ce ne dorim este sa oferim celor ce vor trece pragul acestui complex un spatiu cat mai aproape de notiunea de paradis, a precizat Sebastian Mindroiu, arhitect si co-fondator PickTwo Studio.
Dincolo de confortul si functionalitatea spatiilor individuale si comune, echipa PickTwo si-a propus ca intregul complex sa fie proiectat respectand principiile de design sustenabil si de responsabilitate fata de mediu. Astfel, fiecare vila este construita cu materiale locale, folosind tehnici locale si forta de munca din Zanzibar, pentru a da autenticitate proiectului. Sistemele fotovoltaice, reciclarea apei de ploaie si utilizarea tehnologiilor avansate de filtrare fac din Azure un spatiu unde luxul si sustenabilitatea merg mana in mana.
 
 
Complexul are o capacitate de maximum 40.000 de turisti/an care pot fi acomodati in cele 37 de vile, iar data estimata pentru ca acesta sa devina complet operational este finalul lui 2024. Preturile pornesc de la 239.000 USD pentru o vila de 84 mp utili, cu o terasa de 54 mp si o curte proprie de 155mp. Investitia totala se ridica la 11,4 milioane de euro.
Azure este un proiect The Village Group, care ofera posibilitatea achizitionarii de unitati din complex inca din aceasta faza a proiectului, reprezentand o oportunitate de investitie, cu un randament anual estimat de 15% si dividende trimestriale din profiturile operationale. Proiectul ofera o apreciere prevazuta a valorii intre 25–35% fata de preturile initiale de listare. Dupa finalizarea dezvoltarii, complexul va fi preluat in administrare de o firma de management hotelier cu experienta de peste 20 de ani in administrarea resort-urilor de lux. Acest parteneriat va asigura oferirea de servicii de 5 stele turistilor si un randament anual constant pentru investitorii in acest proiect.
Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
Acvatot 2019
CDS
konsent
Ubitech
leviatan
quadratum
concelex
rigips
theda mar
noark
strabag nivel 1
MAKITA
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
viarom
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander