Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ALLBIM lanseaza Management software STRUMIS pentru constructii metalice
ALLBIM lanseaza Management software STRUMIS pentru constructii metalice
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2022 14:03
AllBim, furnizor de solutii complete de software pentru arhitectura si constructii, anunta lansarea Strumis, noul sistem informatic de gestiune pentru producatorii de otel. Acesta este un sistem complet de management al informatiei si al productie pentru fiecare companie prefabricatoare de elemente din otel, avand scopul de a minimiza cheltuielile generale si costurile si de a maximiza productivitatea si rentabilitatea in fiecare pas al procesului de fabricare a otelului.
Strumis este dezvoltat si utilizat de catre ingineri experti ai industriei si include instrumente de management pentru informatii exacte in timp real, conform datelor developerului.
"Strumis conecteaza, eficientizeaza si simplifica resursele din toate proiectele de fabricare a otelului, reducand erorile si sporind eficienta, oferind o trasabilitate completa in cadrul proiectului. Solutia include instrumente de management pentru informatii exacte in timp real si furnizeaza cunostinte relevante ale bunelor practici din industrie. Software-ul este dezvoltat si utilizat de catre ingineri experti ai industriei", spun reprezentantii AllBim.
Cu prilejul lansarii Strumis in Romania, AllBim organizeaza un eveniment de lansare alaturi de Strumis Ltd., luni, 21 noiembrie 2022, online, de la ora 11:00. Pentru informatii suplimentare si inscrierea la webinar, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
rigips
leviatan
SIGM
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
concelex
noark
CDS
viarom
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
konsent
Arduro
ness project
theda mar
BogArt
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander