Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ANIS are un nou Presedinte, Edward Cretescu, si un Consiliu Director reales
ANIS are un nou Presedinte, Edward Cretescu, si un Consiliu Director reales
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 24 Apr 2024 12:29
ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii are un nou presedinte in persoana lui Edward Cretescu, CEO Regista, ales in acest rol in cadrul Adunarii Generale a Membrilor care a avut loc ieri, 23 aprilie 2024.
In cadrul aceleiasi adunari, a fost ales totodata un nou Consiliu Director al Asociatiei. Componenta noului Consiliu este urmatoarea:

• Diana Sipos / Vicepresedinte ANIS si Country Manager Eviden Technologies Romania;

• Mihai Matei / CEO Essensys Software;
• Radu Postolache / Administrator, General Manager Qualysoft Romania si Head of Consulting & Development Services Qualysoft Group;
• Catalina Dodu / Partner, Cybersecurity Leader EY South Cluster and Consulting Service Line Leader EY Romania;
• Oleg Roibu / General Counsel eMAG Group;
• Ion Moldoveanu / Program Director - Compliance Technology, Deutsche Bank;
• Matei Dumitrescu / Director, Graal Soft;
• Anca Fotache / Center of Excellence Lead and General Manager, Booking Holdings Romania.
Edward Cretescu il va inlocui pe Mihai Matei, dupa incheierea celor doua mandate statutare din perioada 2020-2024.
"Este o onoare sa ocup functia de presedinte al ANIS, organizatie patronala reprezentativa a industriei de software si servicii, cu o traditie de 25 ani in Romania si multumesc membrilor Asociatiei pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Doresc ca, alaturi de colegii din noul Consiliu Director, sa sprijin ANIS in toate activitatile sale de promovare a intereselor industriei IT atat la nivel national cat si international si sper sa transformam Romania, alaturi de factorii de decizie publici, comunitatea de membri si de parteneri ANIS, intr-un adevarat hub de inovare regionala. Imi propun totodata sa devenim un partener de dialog tot mai puternic pentru autoritati in procesul de transformare digitala a societatii noastre, in beneficiul real al cetatenilor si companiilor din Romania”, a declarat Edward Cretescu.
 
 
Edward Cretescu a mai activat ca membru in Consiliul Director ANIS in perioada 2022-2023. Din noiembrie 2022 este CEO al companiei Regista, anterior avand rolul de Head of Sales la Digidemat.
***
Infiintata in anul 1998, ANIS reprezinta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei locale de software si servicii, cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse. In cadrul ANIS sunt reprezentate atat companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara, ceea ce asigura asociatiei reprezentativitate la nivel national. Membrii ANIS genereaza un numar semnificativ de locuri de munca inalt calificata in societate. Cu o reprezentare de peste 65% din totalul veniturilor generate de industria IT la nivel national si aproximativ 42% din totalul angajatilor industriei IT din Romania, ANIS isi mareste an de an amprenta economica in plan local.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
concelex
Ubitech
siniat
Acvatot 2019
noark
konsent
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
viarom
rigips
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander