Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ANIS: Protocol pentru performanta sistemelor informatice din administratia publica
ANIS: Protocol pentru performanta sistemelor informatice din administratia publica
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2021 11:23
Curtea de Conturi a Romaniei si Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) au semnat un Protocol pentru consolidarea colaborarii privind auditul de performanta in domeniul sistemelor informatice utilizate de institutiile publice din Romania.
Prin acest protocol, cele doua parti isi propun consolidarea dialogului si a colaborarii dintre auditorii publici externi si expertii in tehnologia informatiei. Aceasta se va realiza printr-un schimb de experienta care sa se reflecte intr-o calitate ridicata a auditului de performanta al sistemelor informatice utilizate de institutiile publice din Romania.
“Intr-o societate in permanenta schimbare, tehnologia informatiei reprezinta o provocare si, in acelasi timp, o oportunitate in continuarea procesului de modernizare asumat de institutia noastra. Pregatirea continua a auditorilor publici externi intr-un sector cu multe provocari, precum domeniul IT, este o prioritate deoarece rezultatul final al activitatii desfasurate se reflecta direct in viata beneficiarului final, cetateanul”, a declarat Mihai Busuioc, presedintele Curtii de Conturi a Romaniei.
Cu aceasta ocazie se va realiza o analiza panoramica a stadiului de implementare a proiectelor de digitalizare a sectorului public, care va duce la crearea unei platforme de dialog public – privat pentru schimbul de puncte de vedere, opinii, informatii tehnice de specialitate si bune practici.
“Ne propunem, in continuare, promovarea Ghidului de achizitii software pentru institutiile publice si organizarea de seminarii periodice in care sa fie dezbatute aspecte de interes comun, in vederea intelegerii aprofundate a tehnologiei informatiei si a diseminarii elementelor de buna practica in domeniu”, a fost mesajul transmis de Mihai Matei, presedintele ANIS.
Studiul a fost realizat de agentia de media Starcom Romania, prin interviuri online, pe un esantion de 503 persoane, de sex feminin, cu varsta peste 18 ani, utilizatoare de internet, din mediul urban, in perioada 3 - 9 martie 2021.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
cv water 2021
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere