Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ARGGO: Digitalizarea reduce cu peste 50% numarul erorilor si timpul de procesare
ARGGO: Digitalizarea reduce cu peste 50% numarul erorilor si timpul de procesare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 19 Oct 2023 09:06
Conform studiilor ARGGO, companie de IT, specializata atat in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru afaceri, cat si in furnizarea de servicii de consultanta, digitalizarea unei organizatii atinge mai multi piloni importanti, aducand beneficii semnificative, respectiv eficientizarea proceselor de lucru si implicit, scaderea costurilor. Prin implementarea unei digitalizari optime, se poate obtine reducerea cu peste 50% a numarului de erori de procesare, iar timpii de procesare a cererilor sau comenzilor scad cu mai mult de 70%. Astfel, se optimizeaza si timpul de luare a deciziilor cu aproximativ 30%.
Aceasta eficientizare datorata digitalizarii are impact si asupra personalului angajat, mai mult de 70% din angajatii care se ocupa cu task-uri administrative putand fi redirectionati catre roluri ce presupun aspecte calitative ale proceselor orientate spre client. Nu in ultimul rand, digitalizarea contribuie si la sustenabilitatea activitatii organizatiei, unele companii inregistrand reduceri de peste 75% a cantitatii de hartie folosita, contribuind la protejarea mediului inconjurator. "Adaptarea la noul mod de lucru, prin implementarea digitalizarii proceselor, trebuie facuta pas cu pas, in ritmul propriu al fiecarei organizatii. Este important ca schimbarea sa vina de sus in jos, fiind adoptata in primul rand la nivel de top management si apoi implementata la toate nivelurile organizationale, intr-un ritm care sa nu perturbe activitatea, dar suficient de alert pentru a nu ramane in urma fata de valul de evolutie tehnologica.”, este de parere Alexandru Radu, Head of Business Growth, ARGGO.
ARGGO, organizeaza Digital Now – Automatizarea afacerilor cu solutii digitale in data de 25 octombrie 2023, ora 9:00. Evenimentul va avea loc la Sheraton Bucharest Hotel – Iridium Ballroom (Calea Dorobanti 5-7, etaj 1) si este dedicat tuturor companiilor mijlocii si mari care doresc sa-si eficientizeze productivitatea companiei lor cu ajutorul tehnologiilor digitale. "Digital Now" se adreseaza atat liderilor de afaceri din orice industrie, cat si profesionistilor din domeniul IT si reprezinta o oportunitate deosebita pentru a descoperi cum solutiile digitale pot aduce eficienta si competitivitate in mediul de afaceri.
 
 
Participantii la eveniment vor explora subiecte vitale pentru business-urile moderne si vor primi un raspuns la urmatoarele intrebari:
  1. Cum pot fi reduse costurile operationale si cum se poate spori productivitatea unei afaceri?
  2. Cum se poate adapta o afacere la cele mai recente standarde tehnologice?
  3. Cum se dezvolta aplicatii digitale fara a avea cunostinte de programare?
  4. Cum se transforma fluxurile de lucru manuale in procese automate?
  5. Cum se poate imbunatati colaborarea intre diferite departamente ale unei organizatii?
  6. Cum se adapteaza procesele de afaceri pentru a raspunde flexibil cerintelor clientilor?
  7. Cum se poate ajunge la transformare digitala fara a avea un departament IT dedicat?
Speakerii invitati sunt: Monalisa Ungureanu - CEO @Agrii Romania, Marius Tudosie – Head of Technology @Arggo,  Alexandru Radu -  Head of Business Growth @Arggo si Alexandru Tanasa – Digital Business Advisor @Arggo. Ei vor aborda tema digitalizarii in afaceri, de la solutii standard consacrate pana la solutii complet personalizate si vor oferi perspective tangibile asupra acestui subiect. Pentru inregistrarea la eveniment puteti accesa acest link.
"Unul dintre obiectivele majore ale organizatiei noastre a fost digitalizarea si automatizarea proceselor de lucru”, a declarat Monalisa Ungureanu, CEO al Agrii Romania. „Acest fapt implica digitalizarea in toate ariile noastre de business si, mai important, digitalizarea pentru client fie el fermier sau producator - pentru ca o comanda sa ajunga la timp si sa fie imbunatatit timpul de procesare a comenzii. Cu ajutorul platformei Timeqode si aplicatiei dezvoltate special si personalizate pe nevoile noastre, dupa un an de zile de la implementare am reusit sa ne atingem obiectivele si din perspectiva eficienta”, a mai adaugat reprezentanta companiei.
Arggo este compania de IT care furnizeaza solutii inovatoare si ajuta organizatiile in demersul lor catre transformarea digitala. Pana in prezent, compania Arggo, partener gold Microsoft, a implementat cu succes solutii de digitalizare pentru industrii precum sanatate, constructii, agricultura, productie, sectorul public, banking, distributie, retail etc., pentru branduri precum: Agrii Romania, Automobile Bavaria, Axpo, Baumit, Bigotti, Baneasa Shopping City, BSB Fashion, Dedeman, Hard Rock Cafe, Intersport, KFC, Pizza Hut, Paul, Secom, Taco Bell, Viarom etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
quadratum
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
konsent
siniat
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ness project
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander