Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ATOS lanseaza un nou serviciu de detectare a vulnerabilitatilor organizatiilor
ATOS lanseaza un nou serviciu de detectare a vulnerabilitatilor organizatiilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 17 Sep 2021 06:28
Atos si Intigriti, una dintre cele mai importante platforme europeane de bug bounty si hacking responsabil, vor colabora in vederea lansarii unui serviciu integrat de bug bounty dedicat organizatiilor. Bug bounty consta in utilizarea abilitatilor unor cercetatori, experti si hackeri etici, selectati conform unui protocol precis, pentru a cauta vulnerabilitati intr-o aplicatie sau sistem. Introdusa pentru prima data in 1995, aceasta abordare reprezinta continuarea logica si complementara a testelor de penetrare pentru detectarea continua a vulnerabilitatilor de securitate dintr-o organizatie.
Combinand platforma Intigriti cu serviciile de securitate cibernetica ale Atos, clientii vor avea acces la o abordare mai simpla si mai amanuntita a proceselor de detectare si remediere a vulnerabilitatilor. Consultantii Atos vor sprijini organizatia clientului pe tot parcursul crearii si gestionarii programelor bug bounty, oferind mai multe servicii esentiale, cum ar fi audit, teste de penetrare, analiza rapoartelor platformei, clasificarea vulnerabilitatilor, monitorizare, remediere si detectare gestionata, precum si servicii de raspuns.
Parteneriatul extinde expertiza si serviciile Atos in testarea vulnerabilitatii pe pietele private si publice din intreaga lume. De asemenea, permite Intigriti sa isi extinda prezenta pe o piata franceza foarte competitiva si sa isi mareasca vizibilitatea internationala prin valorificarea prezentei mondiale a Atos.
"Suntem impresionati de feedbackul excelent din partea clientilor nostri cu privire la calitatea serviciilor si la maturitatea platformei Intigriti. Prin integrarea serviciilor noastre de securitate cibernetica la platforma Intigriti, putem oferi companiilor cele mai bune servicii de hacking responsabil, pe langa solutiile de securitate cibernetica existente", a declarat Jean-Claude Tapia, director servicii de securitate cibernetica, Atos France.
"Atos are o vasta experienta in programe de tip bug bounty pentru companii, ceea ce reprezinta un adevarat atu pentru dezvoltarea noastra pe piata franceza. Suntem incantati sa ne unim fortele si sa ajutam tot mai multe companii sa-si consolideze securitatea sistemelor", a declarat Stijn Jans, CEO de Intigriti.
***
Atos este lider global in transformare digitala, avand peste 105.000 de angajati si venituri anuale de peste 11 miliarde euro. Compania ocupa prima pozitie la nivel european in domeniile securitatii cibernetice, cloud si performance computing. Grupul ofera solutii personalizate end-to-end, pentru toate industriile din 71 de tari. Pionier in servicii si produse de decarbonizare, Atos se angajeaza sa furnizeze un sistem digital securizat si decarbonizat pentru clientii sai. Atos este o societate europeana (Societas Europaea), listata la Bursa de la Paris cu indicele bursier CAC40. Compania opereaza sub marcile Atos si Atos|Syntel.
Intigriti este o companie pioniera in materie de securitate cibernetica, ce reuneste o comunitate de hackeri responsabili pentru testarea vulnerabilitatilor websiteurilor si aplicatiilor clientilor. Hackerii etici pot castiga pana la 50.000 de euro pentru raportarea unui singur bug pe platforma, iar pana in prezent Intigriti a platit recompense de peste 3 milioane de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMMESENBURGTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
hilti
viarom
leviatan
BALTIC
FRONTALE
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023