Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Bright Spaces: Parteneriat cu ELI Parks pentru digitalizarea parcurilor industriale
Bright Spaces: Parteneriat cu ELI Parks pentru digitalizarea parcurilor industriale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 31 Ian 2024 13:21
Bright Spaces se lanseaza pe o noua verticala din domeniul imobiliar, cu solutia sa de vizualizare online 3D a spatiilor industriale. Compania de tehnologie lucreaza deja cu dezvoltatori din domeniul rezidential si comercial - spatii de birouri, co-working, companii de fit-out si arhitectura, la nivel european. Intrarea in sectorul logistic reprezinta un pas important in digitalizarea proceselor comerciale imobiliare si in standardizarea prezentarii in 3D a tuturor tipurilor de spatii.
ELI Parks, primul partener pentru care este implementata aceasta platforma, este unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata logistica si industriala din Romania. Dezvoltatorul ofera o retea extinsa de parcuri industriale de clasa A in 5 orase din Romania si pachete complete de servicii de productie si depozitare. Inovatia si adoptarea unor practici de lucru sustenabile si eficiente fac parte din principiile ELI Parks, ceea ce a determinat dezvoltatorul sa digitalizeze procesele de prezentare a spatiilor sale.
Potentialii clienti ai parcurilor ELI Parks din Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Iasi si Oradea pot explora acum toate proiectele si caracteristicile acestora online, in 3D. Platforma este usor de accesat pentru oricine cu conexiune la internet, de pe orice dispozitiv, si include si informatii despre: locatie, accesibilitate, specificatii tehnice standard si vizualizare 3D in detaliu a proiectelor.
Implementarea unei astfel de solutii nu necesita prezenta fizica a arhitectilor sau specialistilor Bright Spaces, care au nevoie doar de informatii deja existente din procesul de proiectare si constructie a spatiilor respective.
 
 
“Intr-o lume a schimbarilor rapide, ELI Parks ramane un pionier al inovatiei in domeniul logistic si industrial. Parteneriatul nostru cu Bright Spaces este un pas semnificativ catre digitalizarea proceselor companiei, aducand o noua dimensiune in prezentarea spatiilor noastre. Inovam pentru a oferi clientilor nostri o experienta avansata si pentru a consolida pozitia noastra in piata logistica din Romania.”, spune Andrei Jerca, Managing Director ELI Parks.
"ELI Parks isi consolideaza angajamentul fata de inovatie prin adoptarea platformei Bright Spaces pentru portofoliul nostru. Prin digitalizare si inovatie, ELI Parks continua sa defineasca viitorul logisticii in Romania si sa ofere clientilor nostri o experienta digitala complexa.”, adauga Oana Stupinean, Marketing & Leasing Manager ELI Parks.
“Suntem intr-o evolutie constanta a produsului nostru, pe care il adaptam pentru fiecare verticala a domeniului imobiliar. Vedem o crestere a pietei logistice si credem ca o abordare digitala usor de implementat si folosit va fi nelipsita din strategia oricarui jucator puternic, precum ELI Parks. Incepem anul cu un proiect important pentru noi si partenerii nostri si planuim sa ne extindem portofoliul de clienti din acest sector, atat la nivel national, cat si global.” - Bogdan Nicoara, CEO & Co-fondator Bright Spaces. 
Folosirea tehnologiei Bright Spaces permite prezentarea atat a proiectelor finalizate, cat si a celor in faza de proiectare sau constructie, cu toate beneficiile aferente. Procesele de inchiriere si promovare a spatiilor sunt simplificate prin digitalizare, iar clientii pot lua decizii mai rapide, bine informate si independente de locatia in care se afla, toate detaliile fiind disponibile la un click distanta.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CDS
MAKITA
theda mar
EDIT-Structural
konsent
ness project
Ubitech
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
rigips
siniat
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander