Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Cseke Attila: Simplificam si digitalizam gestionarea programelor de investitii
Cseke Attila: Simplificam si digitalizam gestionarea programelor de investitii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Razvan Popa 16 Aug 2021 12:05
Ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, Cseke Attila, anunta lansarea unei aplicatii prin intermediul careia operatiunile necesare implementarii programelor de investitii gestionate de MDLPA vor putea fi derulate si electronic. Aplicatia va permite, in prima etapa, gestionarea investitiilor PNDL. De exemplu, aplicatia va permite primariilor sa incarce cererile de plata ale facturilor in aplicatie, nemaifiind necesara trimiterea cererilor in format fizic, pe hartie. „Este o masura de simplificare a procedurilor, o debirocratizare a sistemului de finantari pentru investitiile comunitatilor locale. Pe viitor vom include si alte programe de investitii in aceasta aplicatie”, a subliniat ministrul Cseke Attila.
De astazi, aplicatia poate fi accesata de catre unitatile administrativ-teritoriale care au in derulare investitii finantate prin PNDL. Beneficiarii inregistrati vor avea posibilitatea sa transmita in format electronic documentele aferente programelor, semnate electronic (prin completarea online a unor formulare electronice), sa primeasca numar de inregistrare si sa urmareasca stadiul acestora. In acest sens, beneficiarii programelor de investitii au fost notificati de catre MDLPA in vederea inregistrarii si utilizarii aplicatiei electronice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iuljungheinrich
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
hidroplasto
rigips
leviatan
strabag nivel 1
cv water 2021
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
AHK 2018
bienala
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere