Agenda Constructiilor
Joi, 30 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - GRAITEC castiga Premii Autodesk Platinum pentru al cincilea an consecutiv
GRAITEC castiga Premii Autodesk Platinum pentru al cincilea an consecutiv
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Mar 2020 09:58
GRAITEC, dezvoltator international de solutii BIM si CAD in sectorul AEC si Partener Platinum Autodesk® in Europa, anunta castigarea Premiului Autodesk Platinum “Top Reseller in Net Subscription Growth” pentru al cincilea an consecutiv si, in plus, un al doilea premiu Platinum pentru „Highest Customer Adoption Rate”.
Serviciile Graitec axate pe satisfacerea clientilor aduc succes brand-ului, culminand nu doar cu premiul Autodesk Platinum “Subscription Growth” pentru al cincilea an consecutiv, ci si cu un al doilea premiu, “Highest Adoption Rate”.
Castigarea ambelor premii consolideaza serviciile axate pe satisfacerea clientilor si strategia de crestere Create, Simulate, Fabricate and Manage.
Steve Houlder, COO Graitec: Suntem incantati sa primim doua premii Autodesk Platinum in acest an. Premiile reflecta loialitatea clientilor nostri, dar si angajamentul nostru de a ii ajuta in adoptarea de tehnologii Autodesk de nivel international si, ulterior, in extinderea utilizarii solutiilor software in cadrul afacerilor lor pentru a maximiza profiturile din aceste investitii.
Premiile reflecta si profesionalismul, experienta si angajamentul echipelor Graitec care livreaza an de an produse de succes clientilor la nivel global.
Manuel Liedot, CEO Graitec: Obtinerea ambelor premii arata cu certitudine anagajamentul fata de obiectivele Graitec - de a deveni lider in furnizarea de solutii BIM si Partener Autodesk principal. Pentru atingerea acestor obiective, grupul nostru investeste in continuare pentru consolidarea echipelor locale, a tehnologiilor, precum si a serviciilor livrate clientilor.
Doresc sa multumesc tuturor echipelor Graitec implicate pentru munca depusa si daruirea cu care isi fac treaba, precum si clientilor fideli si clientilor noi din intreaga lume pentru increderea acordata.
 
TERAPLASTman and machineVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CDS
CELCO 2020
leviatan
rigips
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023