Agenda Constructiilor
Marti, 04 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - IMSAT Groupe SNEF se extinde pe piata de integrare a sistemelor robotice
IMSAT Groupe SNEF se extinde pe piata de integrare a sistemelor robotice
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 19 Iun 2020 06:24
IMSAT Groupe SNEF, proiectant si integrator de solutii multitehnice, isi dezvolta divizia de integrare sisteme robotice si devine unic partener oficial in Romania al Kawasaki Robotics, unul dintre cei mai mari producatori de roboti industriali din lume.
Acesta este cel mai nou pas in dezvoltarea diviziei de proiecte speciale cu roboti industriali, spun reprezentantii businessului intr-un comunicat. Pe langa parteneriatul cu Kawasaki Robotics, IMSAT mai colaboreaza cu ABB si STÄUBLI, doi jucatori din domeniul robotilor industriali si cu Universal Robots pentru domeniul robotilor colaborativi. Datorita competentelor tehnice din echipa locala si experientei internationale in domeniul roboticii in tari ca Franta, Slovacia si Brazilia, IMSAT Groupe SNEF va dezvolta proiecte comune cu toti producatorii mari de roboti prezenti sau care urmeaza sa intre pe piata romaneasca. IMSAT Groupe SNEF va promova aceste solutii pe piata din Romania si din Europa, dar si la cei peste peste 500 de clienti industriali pe care ii are in portofoliu.
"Criza Covid-19 a creat contextul unei cresteri a automatizarii in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Principalele argumente pentru automatizare pornesc de la nevoia companiilor de a-si proteja angajatii, ca acestia sa fie mai putin vulnerabili, si se bazeaza pe tendinta Europei de a se consolida durabil prin facilitati de productie locale. Un obiectiv important pentru noi va fi, prin urmare, sa raspundem cererii pe care o estimam in crestere in urmatoarele luni", a declarat Alexandru Cuza, director de dezvoltare al IMSAT Groupe SNEF si coordonatorul departamentului IMSAT Robotics.
IMSAT Groupe SNEF are competentele pentru a proiecta, fabrica, integra si programa sisteme de celule robotizate ca urmare a nevoilor clientilor si a studiilor de fezabilitate. Compania dezvolta prototipuri, urmata de montaj, programare, punerea in functiune si training pentru operatori. De asemenea, asigura si servicii post integrare: mentenanta, service si piese de schimb.
Prin parteneriatul cu Kawasaki Robotics, IMSAT Groupe SNEF preia competentele acestui producator pentru piata locala, oferind toate serviciile: integrarea de roboti Kawasaki, servicii de mentenanta, piese de schimb si training. In plus, compania poate implementa proiecte cu roboti industriali si pe pietele externe.
In prezent, oficialii companiei poarta discutii cu mai multi clienti din afara tarii despre potentiale proiecte cu roboti industriali, mai exact in Austria, Germania si Bulgaria, in diferite industrii, precum farma, siderurgie sau FMCG.
Datele Federatiei Internationale pentru Robotica arata ca, in Romania, exista, in prezent, 15 roboti industriali la 10.000 de lucratori, sub nivelul inregistrat in Polonia sau Ungaria. In acelasi timp, media globala este de 74 roboti industriali la 10.000 de angajati.
IMSAT Groupe SNEF proiecteaza, dezvolta si integreaza solutii multitehnice pentru cele mai complexe aplicatii. Compania numara peste 1.100 de specialisti, cu experienta in proiecte implementate in Romania si in peste 35 de tari de pe patru continente.
 
COVID-19AUTODESKallbimTeraSteelVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
elmas 2017
strabag nivel 1

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere