Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Parteneriat intre PPC si GRAITEC pentru inovare si sustenabilitate in constructii
Parteneriat intre PPC si GRAITEC pentru inovare si sustenabilitate in constructii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 25 Iun 2024 10:05
Patronatul Proiectantilor in Constructii din Romania (PPC) a semnat un parteneriat cu compania globala de software Graitec specializata in furnizarea de solutii si servicii de inalta performanta pentru industriile de arhitectura, inginerie si constructii (AEC).
In plus, Graitec este un centru de instruire autorizat Autodesk® (ATC), o reflectare clara a calitatii care deosebeste compania de alti furnizori de cursuri de formare, aducand urmatoarele beneficii clientilor din: Arhitectura: Ajuta arhitectii sa digitalizeze si sa industrializeze procesele cu ajutorul solutiilor BIM si al modelarii.
Constructii: Ajuta profesionistii din domeniul constructiilor sa digitalizeze si sa eficientizeze procesele, imbunatatind performanta si construind un viitor durabil.
Inginerie: Ajuta inginerii sa digitalizeze si sa conecteze procesele prin transformare digitala, modelare si solutii colaborative BIM.
Acest parteneriat aduce oferte speciale si reduceri considerabile pentru membrii PPC, menite sa imbunatateasca abilitatile, eficienta si performanta in proiectele de constructii in era digitalizarii.
Astfel, membri pot beneficia de oferta personalizata Graitec pentru abonamente pe o perioada de un an la Autodesk AEC Collection - o suita cuprinzatoare de 20 de programe de software pentru arhitecti si ingineri, pentru a face fata situatiilor neprevazute de management de proiect- si la Advance Design Premium sau Ultimate, un program performant de analiza structurala care foloseste metoda elementului finit (FEM), usor de utilizat, conceput special pentru inginerii constructori proiectanti de structuri cu posibilitatea de a lucra intr-un mod de lucru interdisciplinar (BIM).
De asemenea, Graitec ofera membrilor PPC o reducere substantiala la cursurile de training tehnic realizate de echipa de traineri Graitec Romania.
Parteneriatul intre PPC si Graitec se bazeaza pe angajamentul comun pentru promovarea standardelor de excelenta, inovare si sustenabilitate in domeniul constructiilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
Ubitech
quadratum
siniat
SIGM
BogArt
Arduro
theda mar
concelex
rigips
konsent
noark
EDIT-Structural
viarom
ness project
leviatan
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander