Agenda Constructiilor
Marti, 02 Martie 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - QUALYSOFT: Majorare de peste 60% a cifrei de afaceri realizate anul trecut
QUALYSOFT: Majorare de peste 60% a cifrei de afaceri realizate anul trecut
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 20 Ian 2021 11:20
Compania de tehnologie Qualysoft anunta o majorare a cifrei de afaceri cu peste 60% in 2020, comparativ cu 2019, pana la 7,65 milioane de lei. In acelasi interval, numarul de angajati ai companiei a crescut cu 63%.
"Anul care a trecut a fost marcat de nesiguranta in multe domenii, dar in ciuda acestui context general, am reusit sa identificam o serie de aspecte pozitive pe care le-am transformat in avantaje. Au existat si proiecte blocate ori amanate, clienti in dificultate pe care i-am sprijinit pentru a trece cu bine peste aceasta perioada, dar am reusit totodata sa diversificam portofoliul de clienti, ariile de expertiza si echipa", a declarat Radu Postolache, General Manager al Qualysoft Romania.
Compania si-a dezvoltat in ultimii ani trei zone principale de expertiza: furnizarea de solutii IT (precum Tosca - lider mondial in zona de automation testing sau Creatio - solutie ERP platforme low code); Team Augmentation (parteneriate pentru furnizarea de echipe specializate pentru proiecte mari derulate la principalii jucatori din domenii precum cel bancar, telecom, retail, petrol si gaze, asigurari, securitate); servicii integrate (dezvoltare aplicatii personalizate, arhitectura, testare, integrare, optimizare, re-engineering etc.).
In prezent, Qualysoft se afla intr-o etapa de dezvoltare si investitii, in care ofera clientilor expertiza inalta la costuri rezonabile, cu focus pe stabilitate. Pentru anul 2021, obiectivele companiei vizeaza dezvoltarea organica atat ca venituri, cat si ca echipa.
"Anul acesta ne propunem sa mentinem ritmul de crestere a companiei la nivelul din 2020 cel putin si credem ca exista perspective sa atingem acest obiectiv. In privinta proiectelor derulate, ne dorim, pe de o parte, sa crestem ponderea celor realizate intern, de echipa aflata la sediu, iar pe de alta parte, sa demaram si sa participam si la proiecte internationale de anvergura, alaturi de grupul Qualysoft. Mai mult, am dori sa intoarcem catre oamenii din echipa cat mai mult dintre avantajele acestei expansiuni atat prin cresterea beneficiilor personale, cat si prin investitii sustinute pentru dezvoltarea lor profesionala si a companiei", a precizat Radu Postolache.
***
Qualysoft are printre clienti nume sonore dintre cele mai mari centre de servicii, dar si clienti finali din banking, asigurari, telecom sau retail, in general companii din top 5 in fiecare domeniu de activitate, dar vizeaza extinderea activitatii si catre jucatori de calibru enterprise din ariile sale de expertiza.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere