Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - R Systems Europe: Crestere de 22% a cifrei de afaceri, la 26,8 milioane de euro
R Systems Europe: Crestere de 22% a cifrei de afaceri, la 26,8 milioane de euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 13 Mar 2023 13:08
R Systems, lider global in servicii de tehnologie si transformare digitala, a realizat o cifra de afaceri de 26,8 milioane de euro pentru business-ul sau din Europa, in urcare cu 22% fata de 2021, cand a inregistrat 21,9 milioane de euro. Anul trecut a reprezentat al cincilea an de crestere cu doua cifre a veniturilor companiei.
Din punct de vedere al cresterii financiare, cel mai mare aport l-au avut clientii din industria telecom, industria de focus a R Systems Europe, care au fost mai dispusi sa-si extinda bugetele pentru a tine pasul cu cerintele pietei. De asemenea, cel mai mare numar de clienti noi a venit din proiecte de digitalizare si automatizare inteligenta.
R Systems Europe are birouri in cinci state (Romania, Polonia, Republica Moldova, Marea Britanie, Elvetia), iar cifra de afaceri inregistrata in Romania, anul trecut, a fost de 22,79 milioane de euro. Fata de 2021, cand totalul vanzarilor din Romania s-a situat la 17,4 milioane de euro, cresterea a fost de 33%. Comparativ cu anul 2017, cresterea cifrei de afaceri in Romania a fost de 70%.
In privinta echipei, R Systems se apropie de 500 de angajati in Europa, dupa ce anul trecut a inregistrat o crestere de aproape 10%. In tara noastra, echipa s-a extins cu 7,5% la inceputul lui 2023 fata de ianuarie 2022, numarul angajatilor din Romania reprezentand 60% din totalul echipei europene a companiei.
 
 
„Desi anul 2022 a fost marcat de incertitudini pentru mai multe sectoare economice, la R Systems Europe ne-am mentinut ritmul de crestere, fiind avantajati de interesul ridicat pentru solutiile de digitalizare, atat din partea clientilor nostri traditionali, din industria telecom, cat si din partea companiilor din alte domenii. Tot mai multe business-uri inteleg ca, fara implementarea de tehnologii digitale, nu isi mai pot creste afacerile, iar expertiza noastra ne permite sa raspundem adecvat tuturor provocarilor pe care le aduce transformarea digitala. Estimam ca, in toate industriile, cererea de servicii IT - cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics - isi va continua traiectoria ascendenta, indiferent de fluctuatiile climatului economic, si continuam sa investim in extinderea si dezvoltarea profesionala a echipei, pentru a valorifica noi oportunitati de business", a declarat Raluca Rusu, CEO, R Systems in Europa.
Pentru a-si sustine ritmul de crestere, in 2023 si in anii urmatori, R Systems Europe continua cautarile de specialisti IT, in Romania planurile sale de recrutare avand in vedere atragerea de 70-80 noi colegi in echipa, in principal fiind vorba de experti in inginerie si arhitectura software in domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.
Compania angajeaza la toate nivelurile profesionale, de la cei doritori sa capete experienta in IT si sa beneficieze de pregatire, la specialisti de top, oferind posibilitatea de a lucra 100% de la distanta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
noark
CDS
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
rigips
SIGM
SSAB
Acvatot 2019
ness project
konsent
Arduro
BogArt
EDIT-Structural
siniat
concelex
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander