Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP lanseaza GROW, solutia ERP in cloud dezvoltata pentru firme mijlocii
SAP lanseaza GROW, solutia ERP in cloud dezvoltata pentru firme mijlocii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 23 Mar 2023 12:19
SAP anunta lansarea solutiei GROW with SAP, o noua oferta care sa ajute companiile de dimensiuni medii sa integreze in cadrul afacerilor o solutie ERP bazata pe cloud, ce ofera viteza, predictibilitate si inovatie continua. Clientii GROW with SAP au parte de aceleasi practici excelente care sustin liderii globali din diverse industrii, primind acces rapid la solutie, dar si actualizari fara perturbari ale sistemelor.
”Organizatiile de pretutindeni incep sa ajunga la concluzia ca un produs scalabil de tip ERP in cloud este esential pentru succesul pe termen lung al unei afaceri in plina dezvoltare. Mai ales in tari precum Romania, unde o mare parte dintre companii sunt de dimensiuni medii si, prin urmare, au un ritm rapid de crestere, o oferta precum GROW with SAP ofera solutiile, serviciile si instrumentele potrivite pentru clienti si include o abordare de implementare previzibila, rentabila si rapida de care acestia au nevoie”, arata Diana David, Managing Director SAP Romania.
In ultimii 50 de ani, SAP a lucrat indeaproape cu clienti din toate industriile si a folosit aceasta expertiza pentru a calibra si defini cele mai bune procese si sarcini specifice fiecarei industrii. GROW with SAP ofera deja preconfigurate toate aceste bune practici, astfel incat intreprinderile mijlocii pot sa le integreze imediat in cadrul propriilor linii de business. Datorita integrarii cu inteligenta artificiala si capacitatilor de automatizare, clientii pot beneficia de rezultate rapide. Solutia GROW with SAP vine impreuna cu SAP S/4HANA Cloud, public edition, dar si cu servicii de adoptare accelerata, oferind totodata acces la o comunitate globala de experti si resurse gratuite de invatare. Astfel, clientii pot integra in compania lor noua solutie in doar patru saptamani.
”Oferta ERP din partea SAP a oferit, de-a lungul timpului, transparenta completa in afacerile companiilor de mare anvergura la nivel global. Cu ajutorul GROW with SAP, aducem aceste beneficii si companiilor de dimensiuni medii, pentru a le sustine in parcursul de crestere a business-ului”, afirma Christian Klein, CEO si membru in Board-ul Executiv al SAP SE. ”GROW with SAP ofera agilitatea si inovatia de care intreprinderile mijlocii au nevoie nu doar in prezent, ci si in viitor, pentru a-si asigura succesul.”
GROW with SAP include si SAP Business Technology Platform, astfel ca clientii au posibilitatea sa-si defineasca propriile procese cu ajutorul SAP Build, bazandu-se pe o solutie nativa in cloud. Cu ajutorul SAP Build, responsabilii din companii pot sa creeze aplicatii enterprise, dar pot si sa automatizeze procese sau sa creeze site-uri fara sa scrie cod. Astfel, solutia SAP devine extrem de utila pentru cei care au nevoie sa creeze solutiile pe care le cauta.
”Atunci cand dezvoltam un nou produs bazat pe solutia cloud SAP S/4HANA, public edition, printr-o singura apasare de buton, toti clientii vad aceleasi preturi, denumiri localizate, datele de produs, vanzarile generate pe parcursul zilei si estimarile de vanzare pentru saptamana urmatoare. Solutia cloud SAP S/4HANA, public edition, ne ajuta sa avem o imagine clara a stocurilor si a timpilor de livrare, oferind un business mai eficient pentru RIHO si o experienta mai facila pentru clientii nostri din intreaga lume”, afirma Guy Claesen, CEO al RIHO.
Cercetarile IDC arata ca multe companii medii ajung in situatia in care cresc foarte rapid, avand nevoie de tehnologie pentru a-si dezvolta afacerile, deoarece se confrunta cu aceleasi probleme legate de complexitatea globala, pe care le intampina si marii giganti industriali.
”Cu ajutorul GROW with SAP, cei de la SAP au inteles ca trebuie sa raspunda mai bine cerintelor tehnologice si de business ale companiilor medii ce cauta o solutie ERP bazata pe cloud”, arata Mickey North Rizza, vicepresedinte IDC. ”Solutia ofera clientilor din piata o oportunitate excelenta de a folosi toate resursele si cunostintele dobandite de catre SAP de-a lungul timpului in ceea ce priveste spatiul ERP din cloud.”
Ecosistemul global de parteneri SAP este, de asemenea, la dispozitia clientilor GROW with SAP. Clientii au astfel certitudinea ca un grup de parteneri cu aptitudini excelente este pregatit sa-i sustina in cadrul implementarii si in orice alt moment ulterior.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
ness project
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
konsent
viarom
EDIT-Structural
CDS
siniat
concelex
rigips
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander