Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP lanseaza RISE, pachet de tehnologii de reconfigurare a proceselor de business
SAP lanseaza RISE, pachet de tehnologii de reconfigurare a proceselor de business
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 02 Feb 2021 15:09
SAP anunta lansarea RISE with SAP, un pachet ce isi propune sa accelereze transformarea organizatiilor in Companii Inteligente. RISE with SAP ofera clientilor aflati in orice etapa a transformarii digitale un mod complet nou de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obtine rezultate superioare in business. Alaturi de ecosistemul puternic de parteneri, SAP promite un time-to-value rapid, precum si flexibilitate pentru a face fata schimbarii - totul fara investitii initiale ridicate.
„Tensiunile geopolitice, provocarile de mediu si pandemia sunt factori care forteaza business-urile sa faca fata schimbarilor mai accelerat ca oricand. Companiile care isi pot adapta rapid procesele de business vor prospera – iar SAP le poate sprijini in acest sens. Acesta este scopul pachetului RISE with SAP – ajuta clientii sa descopere continuu noi modalitati de a conduce business-uri in cloud, totul pentru fi cu un pas inaintea industriei lor", a declarat Christian Klein, CEO SAP.
Oferit pe baza de abonament, pachetul RISE with SAP integreaza SLA, partea operationala si asistenta. Abordarea holistica va ajuta companiile sa isi transforme cu adevarat businessul, depasind simpla migratie tehnica catre cloud, pentru a permite o transformare continua. Impreuna cu ecosistemul de parteneri, SAP va ghida companiile in transformarea afacerii lor astfel:
Reconfigurarea proceselor de business:
Business Process Intelligence are la baza modelul de afaceri SAP si expertiza proceselor obtinuta din colaborarea cu peste 400.000 de clienti din 25 de industrii. Clientii pot analiza continuu performanta proceselor lor de business, le pot compara cu standardele din industrie si le pot adapta cu usurinta la noile cerinte si nevoi de business. Procesele de business pot integra componente inteligente gratie unei conexiuni directe cu fluxul de lucru SAP, Robotic Process Automation (RPA) si alte servicii de Inteligenta Artificiala (AI).
Activarea migratiei tehnice:
Instrumentele si serviciile SAP sprijina parcursul tehnic si ofera time-to-value intr-un mod accelerat, sustinut de ofertele ecosistemului SAP. Acestea includ servicii automatizate pentru a facilita migrarea catre arhitecturi de solutii modulare si standard, ceea ce va genera un consum mai rapid de inovatie in cloud, precum si asistenta din partea arhitectilor tehnici, totul pentru o migrare fara probleme si adoptarea rapida.
Infrastructurile cloud ale clientilor, ce ruleaza intr-un centru de date SAP sau prin intermediul unui hyperscaler la alegere, pentru a beneficia de capabilitati de Infrastructure-as-a-Service fara blocarea datelor si a sistemului.
Construirea unei Companii Inteligente (Intelligent Enterprise):
Business Technology Platorm furnizeaza un singur strat semantic intr-o companie, oferind baza pentru o transformare holistica a business-ului. Aceasta abordare ajuta la mentinerea nucleului curat si permite un consum mai facil:
- Usor de completat, extins si integrat cu ajutorul SAP, partenerilor si a solutiilor terte, utilizand acelasi model de date si platforme de servicii ca aplicatiile SAP
- Peste 2.200 de API-uri pentru a asigura integrarea in sisteme on-premise, cloud si non-SAP
- Coordonarea si planificarea la nivel de companie in timp real, precum si furnizarea de date de inalta calitate pentru scenarii de analytics, planificare si AI, gratie unui singur layer de date semantice
- Capabilitati superioare de lo-code sau no-code pentru a extinde solutiile SAP, RPA inteligent pentru automatizare, precum si un serviciu workflow de top pentru a schimba procesele din mers.
SAP S / 4HANA Cloud cu RPA si Inteligenta Artificiala incorporate, analiza avansata de date si optiuni de implementare flexibile, in functie de complexitatea clientilor.
Acces unificat la una dintre cele mai mari retele de business din lume, inclusiv furnizorii, logistica si retelele asset intelligence ale SAP, permitand companiilor sa isi gestioneze integral lantul de aprovizionare, pentru a reactiona mai rapid la conditiile de piata aflate intr-o continua schimbare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
ness project
konsent
concelex
BogArt
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander