Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS lanseaza un program de consultanta in transformare digitala pentru companii
SAS lanseaza un program de consultanta in transformare digitala pentru companii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 02 Mar 2021 11:29
Cu o prezenta de peste doua decenii in Romania, timp in care a ajutat companii de top sa accelereze spre transformarea digitala prin adoptarea tehnologiilor inovatoare precum Inteligenta Artificiala si analytics, SAS isi propune sa investeasca activ in dezvoltarea tarii prin lansarea unui program de consultanta in transformare digitala.
Primele universitati care vor participa in cadrul acestui proiect sunt Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea Romano - Americana, iar programul este realizat in parteneriat cu asociatia 360.org.
„Lider in Inteligenta Artificiala, SAS este un partener de incredere pentru companii in calatoria lor digitala, impartasind know-how-ul si expertiza dobandite prin numeroasele proiecte inovatoare implementate pana in prezent. Lansam Programul de Consultanta in Transformare Digitala pentru a face pasul catre nivelul urmator, respectiv sprijinirea atat a companiilor, cat si a societatii romanesti”, a declarat Stefan Baciu, Country Leader SAS Romania.
Cu un numar mare de profesionisti IT, cunoscuti pentru expertiza tehnica solida, Romania reprezinta o piata importanta pentru investitii. Totusi, se remarca la nivel de piata nevoia unor abilitati remarcabile in domeniile noilor tehnologii precum Cloud, Advanced Analytics, Machine Learning, Artificial Intelligence, coroborate cu know-how si o abordare de business.
„Intrucat Cluj-Napoca este recunoscut ca principalul hub romanesc de inovare tehnologica, universitatea noastra trebuie sa se mentina in top si sa ofere programe competitive, specializate in tehnologii de ultima generatie. In acest sens, parteneriatul nostru academic cu SAS a venit ca un pas firesc. Oferim un program unic de masterat -Data Science for Industry and Society - in cadrul Facultatii de Matematica si Informatica, care va conferi abilitatile necesare pietei de astazi si de maine”, a mentionat Anca Andreica, Prof. Dr. Decan la Facultatea de Matematica si Informatica, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.
Alaturi de clientii interesati din sectorul privat sau public, SAS isi propune sa puna bazele unor Centre de Excelenta dedicate, care le pot alimenta cresterea si pregatirea in cazul unor provocari neprevazute, prin accelerarea adoptarii si utilizarii tehnologiilor avansate de machine learning si Inteligenta Artificiala. Astfel de Centre de Excelenta pot ajuta la crearea unor noi modele de business, la explorarea diverselor cazuri de business, precum si la dezvoltarea unor propuneri de valoare in beneficiul companiei sau a organizatiei publice interesate sa construiasca aceasta abordare alaturi de SAS. In acest sens, compania isi propune sa instruiasca circa 5.000 de specialisti in data science care pot fi absorbiti de organizatiile private si publice in urmatorii patru ani.
„In contextul celei de-a patra revolutii industriale, facultatea noastra are ca scop principal sa fie relevanta pentru studentii nostri; prin urmare, cu sprijinul SAS, vom oferi un program de masterat de ultima generatie, cu elemente de inteligenta artificiala si analytics, care ii va pregati pe absolventii nostri sa isi dezvolte abilitatile in domeniul data science pentru a raspunde nevoilor actuale ale pietei”, a declarat Bogdan Iftimie, Prof. Dr. Prodecan la Facultatea de Cibernetica si Informatica Economica.
Expertiza in transformare digitala, dezvoltata de-a lungul anilor la nivel mondial, permite SAS sa indrume si sa ghideze eficient orice companie spre a-si exploata resursele inovative, a-si creste profiturile si consolida dezvoltarea afacerii. Totodata, SAS isi doreste sa colaboreze cu cat mai multe universitati din Romania interesate de programe de advanced analytics si sa creeze Centre de Excelenta in Advanced Analytics si Inteligenta Artificiala alaturi de institutii publice sau companii private.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
hilti
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere