Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SoftOne Romania a incheiat anul 2023 cu o crestere de 60% a cifrei de afaceri
SoftOne Romania a incheiat anul 2023 cu o crestere de 60% a cifrei de afaceri
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 18 Apr 2024 13:01
SoftOne Romania, parte a grupului elen Softone Group, raporteaza o crestere de 60% a cifrei de afaceri in anul 2023. Cresterea a fost impulsionata de achizitia strategica a partenerului QBS Retail & Logistics si de deschiderea unui nou punct de lucru in Brasov. Aceste schimbari au dus la dublarea numarului de angajati, la extinderea ecosistemului SoftOne cu peste opt parteneri si peste 100 de clienti noi. In 2024, compania urmareste o crestere a cifrei de afaceri de 50% si o majorare a numarului de noi parteneri cu peste 25%, precum si lansarea de noi solutii software.
In anul 2023, SoftOne Romania a inregistrat o crestere impresionanta a cifrei de afaceri cu 60%, dublarea numarului de angajati, extinderea ecosistemului cu peste opt parteneri noi si a portofoliului de clienti cu peste 100 de companii, rezultate care i-au consolidat pozitia de lider pe piata locala.
Achizitia strategica a partenerului QBS Retail & Logistics a adus o dezvoltare semnificativa a echipei, compania avand in prezent peste 40 de angajati, si a permis consolidarea relatiilor cu clientii din regiunea Transilvaniei. Totodata, eforturile comerciale depuse au permis companiei sa identifice noi oportunitati de vanzare valoroase, astfel incat sa isi extinda baza de clienti la peste 700 de companii. 
Pentru anul 2024, SoftOne Romania isi propune o crestere de 50% a cifrei de afaceri, de 30% a numarului de angajati si o majorare de peste 25% a numarului de noi parteneri, cresteri sustinute de extinderea si diversificarea portofoliului sau de produse si servicii. Compania va aduce in portofoliu noi solutii software, precum aplicatia de e-procurement, CosmoONE, si aplicatia ESG (Environmental, Social & Governance), Global Sustain, pentru a raspunde provocarilor din ce in ce mai complexe ale mediului de afaceri.
Alexandra Lucescu, General Manager in cadrul SoftOne Romania, a declarat: "Suntem increzatori ca 2024 va fi cu siguranta un an si mai bun decat 2023. Rezultatele favorabile obtinute anul trecut ne ambitioneaza in atingerea obiectivelor din 2024. Tintim asadar catre o crestere organica de 50% a cifrei de afaceri si a profitabilitatii, sustinuta de o majorare cu 30% a numarului de angajati. In acelasi timp, avem planuri mari de dezvoltare si prin proiecte de M&A, Romania fiind una dintre cele mai importante piete internationale pentru Grupul Softone. Deoarece vrem sa fructificam la maximum potentialul pietei, ne concentram eforturile catre o extindere rapida, efectuata prin achizitii la nivel national, in paralel cu cea organica".
***
Softone este cel mai mare grup de companii business software din Grecia, avand 9 linii de business, peste 680 de angajati si o retea extinsa cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 75.000 de clienti in 4 tari (Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania). Bazandu-se pe o vasta experienta de business, Grupul Softone dezvolta solutii Cloud de ultima generatie si aplicatii de mobilitate a afacerilor care sustin transformarea digitala a companiilor moderne.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
rigips
concelex
theda mar
konsent
ness project
Acvatot 2019
EDIT-Structural
quadratum
CDS
noark
siniat
viarom
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander