Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TotalSoft: Chatbot si Semnatura Electronica sunt in TOP 10 solutii HCM din Europa
TotalSoft: Chatbot si Semnatura Electronica sunt in TOP 10 solutii HCM din Europa
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 13 Ian 2021 06:18
In aceasta lume in continua evolutie tehnologica, departamentul de HR se afla intr-o cursa intensa de digitalizare a proceselor - de la a raspunde si a solutiona solicitarile angajatilor, pana la recrutare, editarea contractelor si depunerea electronica a acestora la institutiile statului. Prin urmare, companiile cauta solutii inovatoare care permit digitalizarea proceselor resurselor umane, potrivit TotalSoft, companie ce se afla in Top 10 solutii HCM din Europa cu solutiile chatbot si semnatura electronica.
"In calitate de furnizor de incredere al sistemelor software atat in Romania, cat si in strainatate, oferim functionalitati specifice pentru toate activitatile de resurse umane, incepand de la administrarea personalului, salarizare, recrutare si pana la managementul performantei", a declarat Mihai Gavan, Global Sales Director HCM.
Fiind un pilon in acest domeniu de peste 20 de ani, TotalSoft a ramas un observator apropiat provocarilor de HR, inovand constant.
In incercarea de a reduce sarcinile redundante pentru profesionistii in resurse umane si de a face informatiile usor accesibile utilizatorilor, TotalSoft ofera un asistent virtual (chatbot), numit Timea. Acesta permite angajatilor sa intretina conversatii de tip text, sa isi indeplineasca solicitarile, sa genereze documente oficiale sau sa depuna cererile de concediu. Folosind Timea, care este disponibila angajatilor 24/7, departamentul de HR poate reduce timpul petrecut in task-uri repetitive cu peste 40%, timp pe care il poate investi in alte sarcini mai importante.
De asemenea, avand in vedere ca Facebook Messenger, Teams si WhatsApp sunt cele mai utilizate platforme de comunicare, TotalSoft a facut Timea accesibila angajatilor prin intermediul acestora.
In acelasi timp, cu ajutorul semnaturii electronice, angajatii nu trebuie sa investeasca timp in deplasarea la sediul lor sau catre autoritatile legale pentru a modifica sau semna contracte de munca.
Specialistul in resurse umane poate genera noi contracte sau le poate actualiza pe cele existente in Charisma HCM si poate incepe fluxul de semnare electronica. Angajatii vor primi documentele prin e-mail si le vor semna cu ajutorul semnaturii autorizate de catre certSIGN, care va fi valabila pentru o anumita perioada de timp. Pe intregul proces, fiecare parte este noficata de fiecare data cand documentul este semnat si, in momentul in care procesul este finalizat, contractele semnate electronic se pot trimite catre Inspectoratul Teritorial de Munca. Trasabilitatea intregului proces ofera un plus de siguranta si securitate solutiei.
Colaborarea cu un client din zona de petrol si gaze confirma capacitatea TotalSoft de a oferi cele mai bune solutii software pentru mediul de afaceri. Clientul, cu peste 3.500 angajati white si blue-collar, a avut peste 7.000 de interactiuni cu Timea in prima luna de utilizare. Cu sprijinul acordat de Timea, timpul necesar specialistilor in resurse umane pentru a rezolva solicitarile angajatilor s-a redus semnificativ, precizeaza reprezentantii TotalSoft.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
FRONTALE
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
leviatan
MAKITA
Ubitech
theda mar
grundfos
Acvatot 2019
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica